מכינה מרק בצל של ניקי ב משהו אלוףףףף
פורסים חמש בצלים
מטגנים בשמן עד להזהבה
אחרי שמזהיב מוזיזים בתוך הסיר את הבצל הצידה
ומוסיפים על השמן כף סוכר חום
אחרי שהסוכר נמס מוסיפים 6 כוסות מים
אחרי שהמים רותחים ממיסים כף קמח בכוס מים קרים
ומוסיפים למרק:
2 כפות אב' מרק
כף אב' מרק בצל
ואת הכוס עם הקמח והמים
מערבבים ונותנים למרק להתבשל
עד שהבצל רך
בתאבון
תודה.
למי יש מתכון לפשטידה בכמה דקות??
אפשר לקפוץ אלייך?בורקס גבינה ממלאווח
מילקשייק
פאי קישואים וגבינות
פסטה מוקרמת
לחמניות פרמז'ן
גבינות מתובלות כמובן
מעדנים, גילה וכו'
אני הייתי יותר מעדיפה שתשלחי לי..אפשר לקפוץ אלייך?
בכיף, רק תביאי כסא כי כולם תפוסיםאפשר לקפוץ אלייך?![]()
מילקשייק:אני צריכה מתכונים לאייס קפה ומילקשייק
יש למשהו?
בכייףאני הייתי יותר מעדיפה שתשלחי לי..
נשמע מצויין-ננסהמילקשייק:
שמים גלידה בנדיבות, מוסיפים כמה כפיות של אבקת שוקו, חלב ומשקשקים.
אני מכינה בשייקר של טאפרוור, יוצא מעולה.
אייס קפה:
2 מעדן וניל
4כוסות חלב
לערבב היטב
לערבב בנפרד:
מעט מים רותחים
2 כפות נס קפה
3 כפות שטוחות סוכר
4 סוכר וניל
לערבב הכל יחד
שייק תות בטעם חלבימחפשת מתכון למשקה מרענן עם שמנת מתוקה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים