כללי מה אתם ממליצים לי? פונטים....

• הוסף לסימניות
איזה פונטים של פונטייפ הייתם ממליצים לי ל:
1. כותרת ראשית של עלון קודש
2. כותרות משנה
3. טקסט רץ
תודה!

• הוסף לסימניות
???
אף אחד?
אני רוצה להזמין...

• הוסף לסימניות
1. הצורפים, עברית, יודאיקה, פרנקפוט... בקיצור לא חסר
2. כנ"ל
3. לצערי עדיין לא נתקלתי באחד כזה שם...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י kosta770;2117303:
1. הצורפים, עברית, יודאיקה, פרנקפוט... בקיצור לא חסר
2. כנ"ל
3. לצערי עדיין לא נתקלתי באחד כזה שם...

3. יש משהו במה שאתה אומר, מלבד הפרנקריהל של פלרון אולי... אבל איך אומרים, "די חרוש"...

• הוסף לסימניות
לטקסט רץ - אבוקדו, ספרות, קמומויל, דשן, טיפוקטס לייט,טקסטינה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Sitbon;2117335:
3. יש משהו במה שאתה אומר, מלבד הפרנקריהל של פלרון אולי... אבל איך אומרים, "די חרוש"...

אם שואלים אותי אני ממליץ בחום להשתמש בפרנקריהל של הגילדה שלדעתי הוא ה פונט שהכי טוב לטקסט רץ

• הוסף לסימניות
תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
יש בנות שרוצות להזמין פונטים משם ביום רביעי של גרפיקה בבקר ,
אולי תצטרפו ותעשו קבוצה

• הוסף לסימניות
מקפיצה---
יש משהו שרוצה להתארגן לקבוצת רכישה???
עדיפות בפונטביט אם לא אז בפונטייפ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה