אני אשה ומאזינה בקביעות לרב רוזנבלום.נכתב ע"י איכות;1828271:הרב ברוך רוזנבלום - אלוףףףףף!!!
אם את אישה, הרבנית רות שמש
איפה אפשר להשיג?נכתב ע"י עט הדר;1828656:הרב עמנואל תהילה - סדרה מיוחדת על סיפורי התנ"ך בשילוב דברי חז"ל
נכס חשוב מאוד
היו הרבה שבחשו בקדירה ולא נתנו לו להכנס להרב עובדיה זצוק"ל להסביר את עצמונכתב ע"י דודסטו;1822948:רק שאת לא ספרדיה
זה שפה אחרת לגמרי
ולא מחייב שיום אחד מדברים נגד שהם לא מאוד מאוד מעריצים
עובדה שהוא מחזק ומחזיר בתשובה המונים ברמה מסוימתצ
אי אפשר לפסול לגמרי על בסיס מעשה אחד
לאו דווקאמחפשים דווקא תכנים רוחניים?
איפה מוצאים את זה?תתפלאו לשמוע-
היו לי המון נסיעות וארוכות...
האזנתי לתנ"ך (פ. שבוע, מגילות וכו') עם טעמים
כיום זה שגור אצלי כמעט בע"פ.
ממומלץ מאד למי שזה מדבר אליו.
למה לך?!תתפלאו לשמוע-
היו לי המון נסיעות וארוכות...
האזנתי לתנ"ך (פ. שבוע, מגילות וכו') עם טעמים
כיום זה שגור אצלי כמעט בע"פ.
ממומלץ מאד למי שזה מדבר אליו.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים