מה אתם מציעים?

• הוסף לסימניות
רכשתי מחשב נייד חדש כשבנייח היו מותקנות התוכנות שאיתן אני עובדת, חבל לי לקנות שוב את התוכנות ולהתקינן על הניד, אי אפשר לקבל חינמי את התוכנות: פווט שופ, אלוסטריטור?

• הוסף לסימניות
אצלי היה אפשר להתקין על כמה תחנות (כך כתבו לי) תבדקי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גילה;667827:
אצלי היה אפשר להתקין על כמה תחנות (כך כתבו לי) תבדקי.

אבל התקין לי את זה טכנאי מחשבים,

• הוסף לסימניות
יש לך רשיון? על התוכנות
אם כן תוכלי לברר בחברה על כמה מחשבים אפשר לשים את התכונות
שטכנאי שם זה לא אומר - שיש רשיון - וד"ל

• הוסף לסימניות
נראה לך שאם טכנאי שם , אז שם בלי רשיון?

• הוסף לסימניות
ניתן להוריד מהאינטרנט,

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרחבים;667850:
נראה לך שאם טכנאי שם , אז שם בלי רשיון?
אם לא שילמת על זה טבין וטקלין כמו 10,000 + + ש"ח
אז....

• הוסף לסימניות
לא
שילמתי לטכנאי שיתקין לי תוכנות אבל לא בכזה מחיר.
אז את באה להגיד לי שזה בלי רשיון?

• הוסף לסימניות
ברור שזה בלי...
לא קנית את זה מאדוב.
הטכנאי התקין לך הרי ב200 ש''ח בערך?חשבת שזה המחיר שלהן?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה