מושקע ממש....1. כלי יפה כמו מגש וכד' עם שוקולדים וכד' עם ברכה
אפילו כשאני בדירה בתשלום מלא לחגים וכו' מורידים מצעים ומניחים בערימה מסודרת, אז בדירה שהתקבלה בחסד? זה בייסיק, מה בונוס בזה?עוזר לי מאוד אם מסירים את המצעים אבל זה כבר ממש בונוס
כשאני משאירה דירה אני משאירה בלי מצעיםאפילו כשאני בדירה בתשלום מלא לחגים וכו' מורידים מצעים ומניחים בערימה מסודרת, אז בדירה שהתקבלה בחסד? זה בייסיק, מה בונוס בזה?
זה המציאות.אפילו כשאני בדירה בתשלום מלא לחגים וכו' מורידים מצעים ומניחים בערימה מסודרת, אז בדירה שהתקבלה בחסד? זה בייסיק, מה בונוס בזה?
מסכימה איתךכותבת גם בתור נותנת
אולי זה ישמע ילדותי
אבל אני ממש נהנית מהשוקולד/רבע לשבע (שווה!) או כל דבר אחר שהמתארחים השאירו לנו.
אני אפילו נהנית לנחש עם בעלי מה השאירו הפעם
ואם לא - זה טיפה'לה מאכזב, כן.
עבדנו, טרחנו, ניקינו. כיף לראות שמעריכים בתמורה.
חבל ממש....3. משהו שהשאירו לנו, אחרי שהבאנו את הדירה בחינם, זה בלאגן ודירה מגעילה, לא שוכחת את זה ומאז לא מביאה את הדירה לאף אחד.
אם את נותנת ללא תשלוםלדעתי אני נהנית לתת גם בגלל ההרגשה הממלאת ותחושת הצדקות שזה נותן...
מי לא אוהב להרגיש צדיק ונדיב?
אבל זה סתם נקודה למחשבה לא קשורה...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים