בייבימאם - Babymom
בית החלמה בוטיק ליולדת
- הוסף לסימניות
כבעלת צימר אני מאד שמחה ומעריכה שמורידים מצעים, זה מאד מקל!מורידים ומקפלים אח"כ,
אבל פחות מבינה למה מקפלים את המשומשים,
בכביסה אני פותחת אותם כמובן כדי שיתכבס טוב,
אולי אני מפספסת משהו?
כבעלת צימר אני מאד שמחה ומעריכה שמורידים מצעים, זה מאד מקל!מורידים ומקפלים אח"כ,
מפנקים ממש! כל הכבוד לכם!מסכימה איתך
גם לנו זה כיף לגלות איזה משהו מתוק או מתנה נחמדה שהשאירו
בעיני יותר משמעותי המכתב
קיבלנו במוצ"ש האחרון (אתמול) מכתב שממש מפרט מה היה כיף בדירה שהשארנו (חטיפים פינת קפה ניקיון וכו') חמם את הלב יותר מאשר תודה על הדירה הנקיה והנעימה.....
לא אמרתי שיש בעיה.אם את נותנת ללא תשלום
אז מה הבעיה זה באמת חסד.
כי לא נעים להשאיר בלגןכבעלת צימר אני מאד שמחה ומעריכה שמורידים מצעים, זה מאד מקל!
אולי אני מפספסת משהו?
כנראה זה באמת ההבדל בין דירת מגורים לצימר..ומצעים לא מקופלים - זה בלגן.
סליחהלא אמרתי שיש בעיה.
סתם נקודה למחשבה![]()
כל הכבוד שכתבו על השירותים, אצלינו מנקים כל פעם שוב אחרי מתארחיםאני נתתי למישהו דירה והם החזירו לי אותה נקייה ממש, ורשמו ששטפו את הבית וחיטאו שירותים, נהניתי מאד שחזרתי לבית נקי מאאד
קורה בפעמים נדירות אבל לא מלמד על הכלל3. משהו שהשאירו לנו, אחרי שהבאנו את הדירה בחינם, זה בלאגן ודירה ממש מגעילה, לא שוכחת את זה ומאז לא מביאה את הדירה לאף אחד.
זה מתכבס אותו דבר אם מכניסים את זה מקופלכבעלת צימר אני מאד שמחה ומעריכה שמורידים מצעים, זה מאד מקל!
אולי אני מפספסת משהו?
לחלוטין!!!א. לפעמים אנשים מחזירים את הדירה [בעיקר יחידות לזוג ללא ילדים] כל כך נקי ומסודר עד כדי כך שבעלי הדירה לא יודעים האם השתמשו בדירה או לא חשוב מאוד לסדר בחזרה אבל נראה לי שגם כדי להשאיר רושם [חוץ ממכתב וכדומה ] שהשתמשו בדירה [מניסיון ...]
גם נכוןב. אסור שיהיה מצב שחייבים להשאיר דברים בומבסטיים וגדולים לבעלי הדירה .
אני אישית קבלתי פעם שטר של 200 ש"ח מהזוג [מבוגרים] ומטען נייד 20,000 מילי אמפר מהמחותן
זה מאוד כיף לגלות אתזה אבל אסור שזה יהיה הנורמה !!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים