כללי מה אתם עושים כשאין לכם עבודה

• הוסף לסימניות
:)

קבצים מצורפים

• לוגו ללא בריף.png
    KB 329.3 · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
אתה אלוף!
עכשיו תמצא את נתיבי ישראל ותציע להם שדרוג לוגו:rolleyes:

• הוסף לסימניות
מדהים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוסניו;1407869:
אפשר להזמין משהו כשאין לך עבודה?:D:eek:

כשאין לי עבודה אני מאוד מאוד עסוק, נסו מחר בבקשה:)

• הוסף לסימניות
הלוגו האמצעי מצד ימין, אם אתה עשית את זה מאפס,
אתה מבוזבז חבל על הזמן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1408036:
הלוגו האמצעי מצד ימין, אם אתה עשית את זה מאפס,
אתה מבוזבז חבל על הזמן.

יש. גם בעיני זה הכי מצא חן.
מיוחד!

• הוסף לסימניות
כשיש לי עבודה על המחשב אני הכי הרבה נמצאת בפרוג.
מכיון שאי אפשר לעבוד רצוף וחייבים אחרי כל כברת דרך לעשות פסק זמן.
אבל אולי זה תקף רק לבעלי הפרעות קשב וריכוז..:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלפפון;1408198:
כשיש לי עבודה על המחשב אני הכי הרבה נמצאת בפרוג.
מכיון שאי אפשר לעבוד רצוף וחייבים אחרי כל כברת דרך לעשות פסק זמן.
אבל אולי זה תקף רק לבעלי הפרעות קשב וריכוז..:)

חשבתי שרק אני...
ובסוף היום אני לא מבינה איך יכול להיות שעבדתי רק כמה שעות וכבר 7 בערב...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה