- הוסף לסימניות
יש משפחות, שיש בהן מארגנים שמודיעים כשהתוכנית סגורה סופית...למה אף אחד לא הציע את הפתרון האסרטיבי? לעמוד בקשר מראש עם המארגנים, ולהציע אלטרנטיבות זולות יותר.
יש משפחות, שיש בהן מארגנים שמודיעים כשהתוכנית סגורה סופית...למה אף אחד לא הציע את הפתרון האסרטיבי? לעמוד בקשר מראש עם המארגנים, ולהציע אלטרנטיבות זולות יותר.
מהכרות עם אלו שנמנעו מהסיבות שמניתתפרידי נסיעה לשבת שזה אתם מול הילדים, שזה כבר אקט חינוכי על הדרך שלנו וכו, הזדמנות לפתח שריר של גאווה יחידה כמשפחה גרעינית,
אתה ראית ככה, אני ראיתי הפוך.מהכרות עם אלו שנמנעו מהסיבות שמנית
אף פעם זה לא התקבל אצל הילדים כגאווה
יצאו מזה תמיד דברים לא טובים...
אבל זה כבר נידון אחר
זה בדיוק העניין שזה לא כרגע,לא קראתי את התגובות שקודם אבל אין אפשרות לומר למארגנים
שההוצאה הזאת קשה לנו כרגע??
יותר מפעם אחדעריכה: איך אני אוהבת את "תמיד", כמה ראית שיצא לא טוב?
למעשה גם אני יכולה לכתוב "תמיד" על סמך מי שאני מכירה![]()
בדר"כ יודעים גם בלי שבת כזו או אחרת...2. לא תמיד נעים שהמשפחה תדע מהמצב הכלכלי...
אין צורך.יותר מפעם אחד
ויותר ממשפחה אחת
אבל עזבי
נשאר חלוקות
אם תרצי לשמוע יותר-אשמח לפרט לך בפרטי![]()
באמת עצוב,.
2. לא תמיד נעים שהמשפחה תדע מהמצב הכלכלי...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים