מה אתם עושים עם המתג הדלקה שמפריע לארון?

• הוסף לסימניות
כשנתכננים ריהוט ארון בכניסה לחדר כמעט תמיד יש מתג שמפריע לארון.
הנגר אמר לי שמזזים את זה לחוץ החדר בכניסה.
אפשר להשים על דופן הארון. בכניסה לחדר זה בטיחותי?
מה עושים בממד אפשר להזיז?
אני עכשיו מתכננת ריהוט לדירה ובממד המתג מפריע לכן חשוב לי לדעת.
תודה!

• הוסף לסימניות
בוודאי אפשר להזיז לדופן הארון - עושים קופסא פנימית,
חשוב לעשות הכל עם חשמלאי מוסמך ובצורה בטיחותית ללא חוטים חשופים.

אישית אני אוהבת יותר לבנות קיר גבס שגובל את הארון, ואז להעביר אליו את המתג,
מעדיפה ארונות בנישה, מאשר שיראו את התפר בין הארון לקיר שבדרך כלל הוא לא ישר...
(וגם מעוד סיבות)

• הוסף לסימניות
אני עשיתי בצד של הדופן של הארון ספרייה. המתג (וגם שלט, שקע ושעון שבת של המזגן) נמצאים במדפים.
אם זה יעניין אותך אני יכולה לצלם לך איך זה נראה.

• הוסף לסימניות
בוודאי אפשר להזיז לדופן הארון - עושים קופסא פנימית,
חשוב לעשות הכל עם חשמלאי מוסמך ובצורה בטיחותית ללא חוטים חשופים.

אישית אני אוהבת יותר לבנות קיר גבס שגובל את הארון, ואז להעביר אליו את המתג,
מעדיפה ארונות בנישה, מאשר שיראו את התפר בין הארון לקיר שבדרך כלל הוא לא ישר...
(וגם מעוד סיבות)

@דודס
סתם מעניין איזה עוד סיבות? שאלתי את הנגר להעביר לדופן הוא אומר לי שזה לא בטיחותי
נכון יותר יפה ארון בנישה אבל בדירה מוכנה להביא איש גבס רק בשביל זה? וגם יורד 10 ס"מ לקיר שלפעמים זה חשוב הרבה פעמים לארון ( או שעושים רק קיר של 2 ס"מ?)
אפשר לעשות גם דברים יפים נישות מעניינות בדופן הארון.
ובממ"ד אפשר גם ?

@אא אשמח לתמונה ניסיתי להסביר על ספריה בדופןללקוחה והיא לא הבינה ולא מצאתי תמונה.

• הוסף לסימניות
@דודס
סתם מעניין איזה עוד סיבות? שאלתי את הנגר להעביר לדופן הוא אומר לי שזה לא בטיחותי
נכון יותר יפה ארון בנישה אבל בדירה מוכנה להביא איש גבס רק בשביל זה? וגם יורד 10 ס"מ לקיר שלפעמים זה חשוב הרבה פעמים לארון ( או שעושים רק קיר של 2 ס"מ?)
אפשר לעשות גם דברים יפים נישות מעניינות בדופן הארון.
ובממ"ד אפשר גם ?

@אא אשמח לתמונה ניסיתי להסביר על ספריה בדופןללקוחה והיא לא הבינה ולא מצאתי תמונה.

כמובן שבארון ממש מצומצם אני אוותר על דופן, כי חבל על השטח
אבל חשוב לי מאד המראה הנקי של ארון בנישה, ואני בהחלט מביאה פועל ליום עבודה אחד בשביל לבנות קיר כזה.

• הוסף לסימניות
קיר של 10 ס"מ או רק דופן 2 ס"מ?
יש לך מישהוא שצסכים להגיע רק לזה?
וכמה עולה כזו עבודה קטנה?
זה בעצם שנכנסים לחדר רואים מיד קיר?
ולמה לא לעשות בדופן נישות וכו מה לא יפה?

• הוסף לסימניות
שריתי,את לא צריכה להביא איש גבס.
אפשר לעשות דופן עם נישה בארון. משהו כמו 10 ס"מ. לשים את השקע בדופן-עומק הנישה. ובתוכו תאורת לד.יכול לצאת מקסים:
נישה בארון,עם תאורה פנימית.

• הוסף לסימניות
להלן תמונה של מה שעשיתי אצלי.
קשה לצלם מהפתח אבל זה מהמם.

קבצים מצורפים

• 20171113_210400.jpg
    20171113_210400.jpg
    1.6 MB · צפיות: 356
  • 20171113_210332.jpg
    20171113_210332.jpg
    1.7 MB · צפיות: 339
  • 20171113_210315.jpg
    20171113_210315.jpg
    1.9 MB · צפיות: 321
  • הוסף לסימניות
יופי! עזרת לי מאוד הארון והסיפריה ממש מקסימות. ויפות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה