דרוש מידע מה אתם עושים עם ה"סופים"/"כיפות" של הלחם?

• הוסף לסימניות
רק אצלינו מצטברות כמויות של ה"סוף" של הלחם...?
נערמים חמרים חמרים עד שמתחילים להעלות עובש, ואז מושלכים לאשפה בכאב...
פעם הייתי הגיבורה שאוכלת סדוויצ'ים מ-2 כיפות עד ש...נמאס לי!
תנו רעיונות- מה אפשר לעשות איתם, שלא ילכו לפח:(

• תודה
Reactions: bbr
  • הוסף לסימניות
שזהטרי זה הכי טעים
תשלחי לי שזה טרי

וברצינות
תפוררי תשרי בביצה ותטגני - טעים מאוד במיוחד טוב לילדים שלא אוכלים ככ לחם

• הוסף לסימניות
תחתכי עם סכין עד הקצה האחרון ממש, יש לך 2 או 3 פרוסות קטנות חמודות

תשרי אותם במים ותוסיפי לעיסה של דגים או בשר

חתכי לקוביות וטגני עם ביצה

• הוסף לסימניות
אפשר לחתוך ולהכניס בתוך לבן/מעדן, זה מתרכך והילדים לא מרגישים הבדל

• הוסף לסימניות
קוביות בביצה - ולטגן. אח"כ הילדים שמים על שיפוד עם עגבניות שרי וזיתים חרוזים וזו חגיגה של ארוחת ערב. אני שומרת את כל ה"כיפות" במקפיא עד שמצטברת כמות ויש סיבה למסיבה כזו.
אפשר גם להכין מיני "לחם שום" - במקום לחם שלם: לחרוץ בכיפה שני חריצים, לשפוך שום מטוגן בחמאה וקצת פתיתי גבינה צהובה ולאפות 10 ד'.
בתאבון

• הוסף לסימניות
לחתוך לשתיים ואז זה נהדר בטוסט עם קטשופ וגבינה צהובה

• הוסף לסימניות
יש לניקי ב מתכון שנקרא לביבות פיצה. אני עושה אותו כל פעם בוריאציה מעט שונה (כטוב ליבי ומדפי הארונות ;)), אבל תמיד על אותו בסיס של שאריות לחם/חלה, ביצה, קטשופ. הילדים משוגעים על זה.

• הוסף לסימניות
לדעתי זאת חוצפה של המאפיות זה משהו כמו 20 אחוז מהלחם שאצל הרבה משפחות נזרק
נראה לכם שחסר להם סכינים?
צריך להתלונן אפשהו או להציע לאיזה ח"כ שיציע הצעת חוק פפופליסטית:)
ומי שנהנה מהכיפות האלה יכול לקנות לחם שלם בחנות ויחתוך אותו כאבת נפשו אפילו שיכין מזה כיפה ענקית

• הוסף לסימניות
המאפיות בכוונה עושות את הסופים הענקיים, בכל מכשיר שיש ב'יש' או 'אנג'ל' כל המכשיר פורס לכל אורך הלחם את אותו עובי בדיוק, כך שהסופים יוצאים דקים ממש,
הם עושים עלינו קופה ענקית מכל הסופים האלה,
אני את הסופים שפוט זורקת לפח, אין לי סבלנות לעשות איתם כל מיני דברים.

• הוסף לסימניות
לדעתי זאת חוצפה של המאפיות זה משהו כמו 20 אחוז מהלחם שאצל הרבה משפחות נזרק
נראה לכם שחסר להם סכינים?
צריך להתלונן אפשהו או להציע לאיזה ח"כ שיציע הצעת חוק פפופליסטית:)
ומי שנהנה מהכיפות האלה יכול לקנות לחם שלם בחנות ויחתוך אותו כאבת נפשו אפילו שיכין מזה כיפה ענקית
כתבנו ביחד...:)
גם אני חשבתי שצריך לפנות לאיזה ח"כ, מחיר הלחם בפיקוח, גם על זה צריך פיקוח.

• הוסף לסימניות
המאפיות בכוונה עושות את הסופים הענקיים, בכל מכשיר שיש ב'יש' או 'אנג'ל' כל המכשיר פורס לכל אורך הלחם את אותו עובי בדיוק, כך שהסופים יוצאים דקים ממש,
הם עושים עלינו קופה ענקית מכל הסופים האלה,
אני את הסופים שפוט זורקת לפח, אין לי סבלנות לעשות איתם כל מיני דברים.
בל תשחית!
כואב לי הלב
זה ארוחה משביעה
אני שמה את זה כמה שעות בחוץ וזה מעט מתייבש ואז מפוררת עם ביצה ומטגנת
ארוחת ערב קבועה! הילדים חולים על זה
ואם לא אז אני עושה לעצמי טוסט עסיסי ונוטף גבינה....יוצא יותר טעים וקריספי מסתם פרוסה דקה..

• הוסף לסימניות
אפשר להקפיא ולהפשיר לפני שבת במים ולעשות מזה קישקע
גם אני בעבר השרתי במים -פוררתי ביד הוספתי ביצה רסק עגבניות אם רוצים בצל מטוגן זיתים וגבינה צהובה אפשר להמיר לקטשופ וגבינות מלוחות .. ולטגן .
אפשר לעשות קרוטונים ,פרורי לחם .
טוסטים
להכניס לתנור עם שמן זית ושום מגורד וזעתר /אורגנו מלמעלה .

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה