כללי מה אתם רואים? הצלחתי להעביר את המסר?

• הוסף לסימניות
אני מנסה ליצור לוגו לאיזה ענין.
חשוב לדעת מה אתם רואים? הצלחתי להעביר את המסר? אלו תחושות עולות בכם כשאתם רואים את הלוגו הזה?
---כמובן הוא עדיין ללא שם וסלוגן, אבל דווקא בגלל זה אני מעוניין לדעת מה משדר הלוגו עצמו.

תודה!

קבצים מצורפים

• ניסיון יצירת לוגו לבמ.jpg
    KB 6.7 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
מכיוון שביקשת רק לדעת מה הלוגו משדר, אתייחס רק לעניין הזה בלבד.

אני רואה כאן נביטה, צמיחה, תקומה, חיים חדשים, אולי משהו שקשור לילדים.

• הוסף לסימניות
לעניות דעתי לוגו צריך להיות יותר חד, אבל משום מה זה מזקיר לי את הצמח שנקרא יריקת החמור-גדל פרא נמוך...

• הוסף לסימניות
שתי עלים שאינם שווים = כשם שאין פרצופיהן שוות וכו'.
שתי דרכים לפניך = בחר בדרך הישרה העולה.
אולי כפי שכתב לפני, יש בה משום פתח תקוה וישועה למצפים לישועה (אני רואה שהמסגרת לא מושלמת למעלה בצדה הימני).

• הוסף לסימניות
אולי לצאת מהריבוע?

• הוסף לסימניות
טוב.
קודם כל יישר כח לכל המגיבים, העשרתם אותי מאד.
האמת שרציתי להביע את מה שכתבתם, אך בעיקר להדגיש את היציאה מהסוגר!

איך זה עכשיו, יותר מביע?
(לא כ"כ מדויק, אבל בשביל הרעיון)

קבצים מצורפים

• ניסיון יצירת לוגו לבמ - סגור.jpg
    KB 31 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
הרבה יותר טוב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אורי ש;1757795:
טוב.
קודם כל יישר כח לכל המגיבים, העשרתם אותי מאד.
האמת שרציתי להביע את מה שכתבתם, אך בעיקר להדגיש את היציאה מהסוגר!

איך זה עכשיו, יותר מביע?
(לא כ"כ מדויק, אבל בשביל הרעיון)
הראשון דווקא הביע!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוריהלי;1757725:
לעניות דעתי לוגו צריך להיות יותר חד, אבל משום מה זה מזקיר לי את הצמח שנקרא יריקת החמור-גדל פרא נמוך...
חחח, הוצאת לי את המלים מהפה... הרב אורי, היזהר לא לדרוך על זה - זה מתיז מיץ ירוק ולא נעים;)

• הוסף לסימניות
הראשון הביע יותר כי היציאה היא דרך הפתח בשני זה סגור וכביכול אין מאיפה לצאת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה