כללי מה אתם רואים פה?

• הוסף לסימניות
ללוגו למבצע בביה"ס, האם ברור מה הולך פה?

• הוסף לסימניות
קול (כל) הכבוד.
חוץ מהמילה כבוד זה לא ברור.

• הוסף לסימניות
אפשר בלי הכ'.
עדיין מבינים את שתי המשמעויות.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הסימון בין הק' לכ' לא מספיק ברור, חוץ מזה הכ/קול מובן

• הוסף לסימניות
מה שנקרא, בת ק' כבת כ' :)

צריך עוד לעבוד על השילוב ביניהן, כרגע הוא מוזר ובלתי קריא.
אני ממליצה לעבוד על הצורניות בשחור לבן נטו וללא אפקטים, ואת האפקטים להוסיף אחר כך.

• הוסף לסימניות
מה שאני רואה פה זה 'קול' שנפתחה לו הו' (ואולי נהפכה לסימן וי) והיא 'מכניסה' כ'.

• הוסף לסימניות
ממה שראיתי עם לקוחות בכלל ובתי ספר בפרט, זה שהתבקשת שיהיה את שתיהן זה ממש לא סוף פסוק. את יכולה להגיד שחשבת על זה, והתיעצת, והוברר שהכ' סתם מכערת ומורידה מהרמה כשהמילה ברורה לחלוטין גם בלעדיה. ראיתי שרוב הלקוחות דוקא אוהבים שמתערבים להם ככה בעדינות אך בבטחון עם להשאיר להם את זכות הוטו.
אני למשל, תצחקו, משנה לפעמים כשזה לא מסוגנן נכון. מחליפה זכר בנקבה כשיש טעויות . לרוב אני מידעת על כך. אפילו מתווכחת (אם מדובר על פסגות של הרים, אז כותבים פסגות רמות או רמים- ויכוח מהשבוע. אני טענתי שרמות. המגיהה הלשונית פסקה אחרת אך הסכימה שכך נכתוב)

בקיצר, אם זה מתאים לך הסגנון הזה תנסי לשדרג את זה להורדת הכ'

• הוסף לסימניות
מסכימה עם טיפX
זה יראה הרבה יותר טוב בלי ה-כ' שממש נראית מאולצת
וברור שיבינו את הכפל משמעות

• הוסף לסימניות
אם ייכתב רק "קול הכבוד"-- זה יהיה מספיק ברור, לא?
הרי הצירוף של המילים כבר מעביר את המסר.

לא תמיד צריך "להאכיל בכפית"... המסר ברור גם בלי ה"הסברים"...

• הוסף לסימניות
בפירוש מתאים ללא האות כ"ף.
אבל אם בכל זאת מתעקשים... מה דעתך לשלב את הכ"ף עם רמקול קטן מתחתיה (בהנחה שהוא שייך לנושא ה'קול'), וכך תתקבל האות קו"ף באופן לא מאולץ כמו שהמילה נראית כעת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה