מה אתן אומרות על הרעיון שלי?וגם אשמח להמלצות.

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
אשמח לשמוע את דעתכם/עזרתכם
יש לי עסק של ארונות אבטי'ה ופינות נט"י,וגם עוסקת בעיצוב פנים,בעיקר מטבחים.
בכל אופן,אני כרגע מקבלת בבית,והדבר כבר הפך לקשה ואפ' קשה מאוד...
בעז"ה אני רוצה לעבור עכשיו למקום-חנות/משרד במקום חדש(מחוץ לבית-סוף סוף)ושם בעז"ה גם לשים קצת תצוגה של ארונות...
אין לי הרבה תקציב,ולכן חיפשתי משהו זול (וגם היה לי חשוב שיהיה קרוב לבית)
לא היו לי הרבה אופציות/ברירות אז מצאתי שטח בחני'ה תחת בנין חדש.
במקום יש כבר מישהו שסגר שם משרד מאיזכורית-בני'ה קלה.
מה שיצא שאת השטח שאני חושבת לקחת יש לו משני צידיו קירות-צד אחד קיר בלוק/בטון של החני'ה וצד שני את הקיר של המשרד הצמוד-בני'ה קלה.
חשבתי לסגור ג"כ את החזית(ועוד חלק קטן מימין)באיזכורית,אבל בעיני נראה לא טוב-די מכוער.
ואז בס"ד נפל לי הרעיון לסגור את השטח עם כעין חלון ראוה-זכוכית (כמו שיש בחנויות ברחוב עם חזית לרחוב)
כמובן שתיהיה זכוכית מחוסמת ואפשרות לחלבית-שישמור על פרטיות.וגם מן הסתם שיצא באותו מחיר או יותר זול,והכי חשוב שיהיה יפה ומרשים יותר-שזו בעצם המטרה.

השטח לא גדול בכלל משהו כמו 2.50X4.70
מה אתן אומרות על המקום/החני'ה?
על הרעיון עם הזכוכית?
בטיחותי? (בתוך המשרד יהיה מחשב/מסמכים/כסף/תצוגה)גם בני'ה קלה עם דלת ומנעול זה לא משהו חזק במיוחד.

ואשמח להמלצות על זגג/מסגר טוב שיכול לעשות עבודה כזו במהירות האפשרית-ממש מהרגע להרגע.

אשמח לשמוע את דעתכן
יעזור לי מאוד.

• הוסף לסימניות
השכן בנה עם איסכורית, כדי שכשיגיע הפקח והוא יקבל צו הריסה, הנזק יהיה קטן יחסית.

• הוסף לסימניות
השכן בנה עם איסכורית, כדי שכשיגיע הפקח והוא יקבל צו הריסה, הנזק יהיה קטן יחסית.
היא מב"ב, לא מירושלים...
שם צווי הריסה זה מסמך הרבה יותר נדיר...

• הוסף לסימניות
בלי להתייחס כרגע למידת החוקיות או היעדרה;)...
דווקא בגלל שאת מחזיקה סחורה הייתי מציעה לנצל את החזית כדי ליצור חלון ראווה אמיתי- שקוף, ולא לחסום אותה עם זכוכית חלב
את יכולה להעמיד מחיצה כלשהי במרחק מה מהזכוכית, ובמרווח להעמיד כמה פריטים מתוך המבחר שלך, בצורה מעניינת עם תאורה מתאימה
המחיצה, מעבר לכך שתשמש רקע מעוצב לתצוגה, תיתן גם את הפרטיות הנחוצה לך
מבחינת בטיחות,
אפשר להתקין זכוכית נגד פריצה, כמו בכל משרד/בנק וכו.
החוליה החלשה כאן היא לא בזכוכית אלא בקיר הפנלית
בכל מקרה מן הסתם במקום כזה יהיו לך אמצעי הגנה נוספים- מצלמות ואזעקה

• הוסף לסימניות
אותי מפחיד הזכוכית דווקא בגלל שזו חניה האם זו חניה פעילה?כי מכה קטנה מרכב לא זהיר וה' ישמור....

• הוסף לסימניות
אותי מפחיד הזכוכית דווקא בגלל שזו חניה האם זו חניה פעילה?כי מכה קטנה מרכב לא זהיר וה' ישמור....
לכן שמים מעקה הגנה הפלדה בגובה המתאים שמונע לרכב להיכנס
בנוסף יש לשים על הזכוכית סימן היכר שלא יתקעו בה

• הוסף לסימניות
על הרעיון עם הזכוכית?
בטיחותי? (בתוך המשרד יהיה מחשב/מסמכים/כסף/תצוגה)גם בני'ה קלה עם דלת ומנעול זה לא משהו חזק במיוחד.
אפשרי בהחלט
את לא צריכה זכוכית נגד פריצות -משוריינת מספיק זכוכית טריפלקס בתוך מסגרת
ובנוסף אמצעי בטחון -אזעקה וקוד בכניסה

• הוסף לסימניות
לכן שמים מעקה הגנה הפלדה בגובה המתאים שמונע לרכב להיכנס
בנוסף יש לשים על הזכוכית סימן היכר שלא יתקעו בה
מעקה הגנה מפלדה
כלומר?
ואיפה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תעלי תמונה של המקום מבחוץ להשראה..ככה יהיה קל יותר להבין מה מתאים,
ואם את כבר אחרי הביצוע...אז עוד יותר מענין לראות מה התוצאה :)

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
אשמח לשמוע את דעתכם/עזרתכם
יש לי עסק של ארונות אבטי'ה ופינות נט"י,וגם עוסקת בעיצוב פנים,בעיקר מטבחים.
בכל אופן,אני כרגע מקבלת בבית,והדבר כבר הפך לקשה ואפ' קשה מאוד...
בעז"ה אני רוצה לעבור עכשיו למקום-חנות/משרד במקום חדש(מחוץ לבית-סוף סוף)ושם בעז"ה גם לשים קצת תצוגה של ארונות...
אין לי הרבה תקציב,ולכן חיפשתי משהו זול (וגם היה לי חשוב שיהיה קרוב לבית)
לא היו לי הרבה אופציות/ברירות אז מצאתי שטח בחני'ה תחת בנין חדש.
במקום יש כבר מישהו שסגר שם משרד מאיזכורית-בני'ה קלה.
מה שיצא שאת השטח שאני חושבת לקחת יש לו משני צידיו קירות-צד אחד קיר בלוק/בטון של החני'ה וצד שני את הקיר של המשרד הצמוד-בני'ה קלה.
חשבתי לסגור ג"כ את החזית(ועוד חלק קטן מימין)באיזכורית,אבל בעיני נראה לא טוב-די מכוער.
ואז בס"ד נפל לי הרעיון לסגור את השטח עם כעין חלון ראוה-זכוכית (כמו שיש בחנויות ברחוב עם חזית לרחוב)
כמובן שתיהיה זכוכית מחוסמת ואפשרות לחלבית-שישמור על פרטיות.וגם מן הסתם שיצא באותו מחיר או יותר זול,והכי חשוב שיהיה יפה ומרשים יותר-שזו בעצם המטרה.

השטח לא גדול בכלל משהו כמו 2.50X4.70
מה אתן אומרות על המקום/החני'ה?
על הרעיון עם הזכוכית?

ואשמח להמלצות על זגג/מסגר טוב שיכול לעשות עבודה כזו במהירות האפשרית-ממש מהרגע להרגע.

אשמח לשמוע את דעתכן
יעזור לי מאוד.

אז קודם כל, קיר זכוכית ודאי יותר יקר מבניית קיר בבנייה קלה.
הכל תלוי גם באיזה פרופיל תבחרי (אם בכלל) ואם גם הדלת זכוכית עם/בלי פרופיל.
למיגון - את יכולה לעשות תריס חשמלי עם נעילה ולסגור אותו כשאת לא במקום - אבל שוב - זה מייקר.
מה שכן - זה יהיה מאוד יפה ומרשים - כך שאם זו המטרה - תשיגי אותה בגדול.

אני מסכימה ומצטרפת לרעיון של @טריידמארק לגבי חלון הראווה.
מה שאת צריכה זה איש אלומיניום (גם אם תחליטי על חזית ללא פרופיל אלומיניום), הם מומחים בעבודות מסוג זה.
אם את עושה פרופיל אלומיניום - קולקציית הבואהאוס של קליל פשוט מהממתתתת...

והכי חשוב, שיהיה הרבה בהצלחה במקום החדש :)

• הוסף לסימניות
תודה לכולכן על העצות והתגובות.
הי'יתן לי לעזר.
בסופו של דבר בנינו מאיסכורית.גם מבחינה בטיחותית וגם מבחינת העלות.
הנה החדר שיצא.
מה אתן אומרות?
איפה כדאי למקם את השולחן בהתחשב בעובדה שלפעמים יש כמה לקוחות בו זמנית שאמורים לשבת...ולכן רצוי שולחן גדול אך לא מידי למינימום 4 מקומות ישיבה סביב+מקומי מהצד השני.
יש תצוגה במקום-עדיפות לכמה שיותר.
בעיני הכי נכון לשבת מול הדלת (האופצי'ה הראשונה ששמתי,המידות/הצורה ע"פ פינת שולחן שראיתי+מידוף ומגירות ביחידה אחת-ממש חמודה במחיר טוב.אך לגמרי לא נעולה עלי'ה-נראה לי קצת צפוף,כנראה שעדיף שולחן ישר ולא רי'יש שיהיה מרווח ככל היותר.

אשמח לדעתכן/המלצותכן
וכן היכן אפשר לראות תמונות השראה של משרדים/תצוגה,או תמונות השראה מעני'ינות של ריהוט,ריצוף בסידור מעני'ין/קיר עם מסך גדול עליו(מסך פלז'מה (טלויזי'ה)-בתכנון שיהיה מאחורי לתמונות/שרטוטים/תוכניות להתרשמות הלקוחות)השראה לתאורה מידוף נוי וכו'

תודה לכולכן
י'ישר כח

קבצים מצורפים

• משרד אופציות.pdf
    KB 82.7 · צפיות: 141
  • הוסף לסימניות
תודה לכולכן על העצות והתגובות.
הי'יתן לי לעזר.
בסופו של דבר בנינו מאיסכורית.גם מבחינה בטיחותית וגם מבחינת העלות.
הנה החדר שיצא.
מה אתן אומרות?
איפה כדאי למקם את השולחן בהתחשב בעובדה שלפעמים יש כמה לקוחות בו זמנית שאמורים לשבת...ולכן רצוי שולחן גדול אך לא מידי למינימום 4 מקומות ישיבה סביב+מקומי מהצד השני.
יש תצוגה במקום-עדיפות לכמה שיותר.
בעיני הכי נכון לשבת מול הדלת (האופצי'ה הראשונה ששמתי,המידות/הצורה ע"פ פינת שולחן שראיתי+מידוף ומגירות ביחידה אחת-ממש חמודה במחיר טוב.אך לגמרי לא נעולה עלי'ה-נראה לי קצת צפוף,כנראה שעדיף שולחן ישר ולא רי'יש שיהיה מרווח ככל היותר.

אשמח לדעתכן/המלצותכן
וכן היכן אפשר לראות תמונות השראה של משרדים/תצוגה,או תמונות השראה מעני'ינות של ריהוט,ריצוף בסידור מעני'ין/קיר עם מסך גדול עליו(מסך פלז'מה (טלויזי'ה)-בתכנון שיהיה מאחורי לתמונות/שרטוטים/תוכניות להתרשמות הלקוחות)השראה לתאורה מידוף נוי וכו'

תודה לכולכן
י'ישר כח

מעלה לתועלת הכלל...
upload_2019-3-13_9-39-3.png

• הוסף לסימניות
כדאי לשבת מול הכניסה , אופציה ימנית , וגם אני לא הייתי רוצה שולחן גדול מוקפת באנשים זה יכול להפריע להתאכז בלקוח אחד , זה לא חדר ישיבות שאת יושבת מול כמה לקוחות ...;)
את מבחינתך צריכה לתת שרות לפי התור לאחד אחד (או זוג )
אולי אם יש סיכוי לתור והמתנה ארוכה תשימי עוד 2 כסאות המתנה
גם פלאזמה מאחוריך ...לא בטוח שזה לא יפריע לך לעבודה אם את עבדת על מסך מחשב זה יכול "לרצד" ולהשתקף מאחור , קחי בחשבון
אז אולי תשלבי את המסך מעל התצוגה של הכיורים למשל...

• הוסף לסימניות
גם פלאזמה מאחוריך ...לא בטוח שזה לא יפריע לך לעבודה אם את עבדת על מסך מחשב זה יכול "לרצד" ולהשתקף מאחור , קחי בחשבון
אז אולי תשלבי את המסך מעל התצוגה של הכיורים למשל...
תודה
י'ישר כח.
מעל הכיורים יהיה חלק עליון-ארון תרופות/מראה וכדו' כך שאין מקום למסך.
הפלאז'מה בתכנון שתעמוד בקיר שמאחורי אבל קצת נוטה לשמאל יותר,כלומר לא לגמרי מאחורה.אני ישב על המסך שלי-שנמצא על השולחן,ויתכן חיבור למסך הגדול בשביל תוכניות/תמונות.שלא בהכרח שיהיה דלוק תמיד.

והיכן יש השראות לקיר עם פלאז'מה עם בריקים/בתוך גבס/מידוף וכדו' משהו מעני'ין ויפה ובר ביצוע?!
אשמח לראות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה