מה אתן אומרות?

• הוסף לסימניות
על הורדת תמונות כדי להראות לתלמידות?
אין לי תמונות מכל הסוגים כדי להראות לתלמידות במהלך הלמידה, ואני מעוניינת להראות להן מגוון.
התמונות יגיעו בדיסק און קי אישי שלי, בלי להוריד למחשבי ביה''ס, בידיעה שהן תמונות מוגנות, ואסור להשתמש בהן.
ישמשו להקרנה על מסך בכיתה.
תודה על כל דעה...

• הוסף לסימניות
אם את מורידה עם הלוגו - כשאת ומציגה לבנות את מספרת מי צילמה
לא רואה בזה בעיה

• הוסף לסימניות
בעיקרון ממש לפי הספר והריבועיות - אסור.

האם למישהו זה באמת יהיה אכפת? לא יודעת........
את שלי עם לוגו את יכולה להראות.

• הוסף לסימניות
אני אומרת שאם כולן הופכות למורות
לא ישארו לנו צלמות :rolleyes::p:(

• הוסף לסימניות
יוצא לי לקבל פעם פעמיים בשבוע בקשה ללמד...
וכשאני אומרת שאני לא מלמדת אז מנסים לשכנע שאולי כדאי לי להתחיל.
ואני מצלמת רק שנה וחצי! בקושי יודעת משו' בעצמי.

העם שבשדות צמא ללמוד צילום כנראה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1977305:
יוצא לי לקבל פעם פעמיים בשבוע בקשה ללמד...
וכשאני אומרת שאני לא מלמדת אז מנסים לשכנע שאולי כדאי לי להתחיל.
ואני מצלמת רק שנה וחצי! בקושי יודעת משו' בעצמי.

העם שבשדות צמא ללמוד צילום כנראה

התבלבלת
זה הצלמות שבשדות.

ובאמת כדאי לך,מסתבר שמרוויחים מזה יותר מאשר הצילום עצמו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טירה;1977279:
אם את מורידה עם הלוגו - כשאת ומציגה לבנות את מספרת מי צילמה
לא רואה בזה בעיה
רק כדי שאגן על עצמי, יש אפשרות להוריד ללא לוגו?????????

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דיצה;1977314:
רק כדי שאגן על עצמי, יש אפשרות להוריד ללא לוגו?????????

לא
אבל אולי יש תמונות בלי לוגו

• הוסף לסימניות
מפעם.
אבל הורדתי והעלתי שוב.
הבעיה היא הלקוחות. מה שאני עלולה לחטוף......................................

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דיצה;1977323:
מפעם.
אבל הורדתי והעלתי שוב.
הבעיה היא הלקוחות. מה שאני עלולה לחטוף......................................

אם הלקוחות לא אישרו לך פרסום את בצרה צרורה.

• הוסף לסימניות
ברור שיש אישור פרסום!!!!!!!!!!!
אבל חלק מהאנשים אמרו לי-בפורום-מה בא לך, אבל אני לא רוצה לראות את הילדים שלי במקומון האזורי.
לא רוצה להכניס עיתון ולראות אותם שם.
ובקשר לאישור פרסום-יש לי חתיך ויפיוף חדש לפרסום.
רק צריך לצלם אותו, בקרוב בעז''ה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1977319:

בגדול אי אפשר להוריד לוגו , אבל לרב הלוגו ממוקם בשטח חלק וזו בעיה קטנה מאוד לסלק בPS כמו איזה פצעון מטריד...

• הוסף לסימניות
מה עדיף?
למרוח: "דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא דוגמא " על כל תמונה???

• הוסף לסימניות
נראה לי , שסימן מים ברב שטח התמונה ...

• הוסף לסימניות
הכי עדיף להעלות ברזולציה נמוכה.
עם חתימה באזור מקושקש שקשה לרטש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה