חשבתי שרק הילד שלי חוזר רעברק אצלי כולם חוזרים הביתה בסביבות 4 ורוצים לאכול?
זה עדין לא זמן של ארוחת ערב
לפעמים יש מרק, לפעמים מסתפקים בפרי
אבל היו שמחים למשו מענין אחר
וכן, חלקם גדולים יותר ועדיין בשריים מארוחת צהרים
יש לכם רעיונות לדברים שקל להכין ומתאימים לשעה כזו?
הילדים רעבים לטעם וחמימות של ביתחשבתי שרק הילד שלי חוזר רעב![]()
ואיך זה קשור לאוכל...הילדים רעבים לטעם וחמימות של בית
אין כמו סיר מרק טוב / כדורי בשר / טשולנט וכדו'.ואיך
ואיך זה קשור לאוכל...
את עוקבת מה ואם הוא אוכל בצהרון?חשבתי שרק הילד שלי חוזר רעב![]()
מכירה גננות שמאוד שמחות לקבל את האוכל שנשאר אליהן הביתה ואוכלות הן וילדהן בתאבון רב....גם ביננו מי פה מסוגלת לאכול את האוכל של הצהרנים הוא בדרך כלך דוחה!
המטפלת מכינה אוכל מושקע והיא אומרת לי שהוא אוכל טוב וממש אוהב את האוכלאת עוקבת מה ואם הוא אוכל בצהרון?
יש הרבה ילדים שלא אוהבים את האוכל של הצהרון ואם הגננת מביאה את הירקות בסוף היום לפני שהולכים הביתה, אז גם זה אין להם.... (מכירה כמה גנים שככה זה הולך)
ואז הם פשוט רעבים.
כדאי לך לבדוק מה בדיוק הוא אכל וכמההמטפלת מכינה אוכל מושקע והיא אומרת לי שהוא אוכל טוב וממש אוהב את האוכל
אבל אוכל מבושל בשתיים בצהריים כנראה זה לא תופס אותו מספיק
הילדים שלי בצהרוןאמא שלי גננת והיא טוענת שהילדים לא אוכלים כמעט מהאוכל של הצהרניים אז לא פלא שהם יחזרו רעבים ואגב שמעתי את זה מעוד גננות.
גם ביננו מי פה מסוגלת לאכול את האוכל של הצהרנים הוא בדרך כלך דוחה! וגם הילד רוצה אוכל של בית אז כל מי שיש לה אפשרות להכין ארוחות צהריים זה ממש עדיף.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים