- הוסף לסימניות
לפעמים כן, שמה חזה בפנים ולפני הטחינה מוציאה אותולא בשרי?
ולפעמים- פרוווה
לפעמים כן, שמה חזה בפנים ולפני הטחינה מוציאה אותולא בשרי?
כשאני מכינה מרק כתום בשרי, אני עושה בערך ככה-לא בשרי?
נשמע טעיםמתכון מוצלח וקל ממש תנסו ותכינו אותו כל שבת בהבטחה חח
סלט פסטרמה:
5 פרוסות פסטרמה
מלפפון
חבילת צ'יפס שמנת בצל
(הכמויות משתנות ממשפחה למשפחה)
מתבל: כף קמ"ח (קטשופ, מיונז, חרדל מכל אחד כף...)
יוצא טעים ונדיר ממש, כל מי ששומע על המתכון מתלהב (המתכון לא שלי גם אני התלהבתי ממי שהכינה אותו)
שמים את כל החומרים ומערבבים כמו סלט חי...נשמע טעים
רק לא הבנתי איך מכינים את זה
תני פירוט בבקשה...
איך את חותכת את המלפפון? ואיך את הפסטרמה?שמים את כל החומרים ומערבבים כמו סלט חי...
בסיר? מחבת? טיגון? בישול?הפשרתי שניצל. ובסוף לא היה לי כח להכין עם הציפוי והטיגון
אז הוצאתי מהמקפיא חבילה של נקנקיות עוף. הכנתי שניצל ממולא בנקניקיה. רוטב- פפריקה מתוקה, קטשופ, דבש, תבלין פלפל לימון, שום, מלח. נראה ממש טוב
אפיה בתנורבסיר? מחבת? טיגון? בישול?
מיני קיצ'ן עובר?אפיה בתנור
לגמרימיני קיצ'ן עובר?
שכוייח עצום.לגמרי
הירק היחיד בסלט הוא מלפפון?מתכון מוצלח וקל ממש תנסו ותכינו אותו כל שבת בהבטחה חח
סלט פסטרמה:
5 פרוסות פסטרמה
מלפפון
חבילת צ'יפס שמנת בצל
יוצא טעים ונדיר ממש, כל מי ששומע על המתכון מתלהב (המתכון לא שלי גם אני התלהבתי ממי שהכינה אותו)
שניה לא הבנתי.מתכון מוצלח וקל ממש תנסו ותכינו אותו כל שבת בהבטחה חח
סלט פסטרמה:
5 פרוסות פסטרמה
מלפפון
חבילת צ'יפס שמנת בצל
איך את חותכת את המלפפון? ואיך את הפסטרמה?
לא הבנתי מה מסובך
סלט שמורכב ממלפפון צ'יפס ופסטרמה עם מתבל, טעים מאד
אני יודעת שסלט זה אומר חיתוך רגיל בסכין כמו שחותכים מלפפון ועגבניה לארוחת ערבכנראה שזה לא מסובך
רק רוצים להבין אם זה קוביות קטנות
חתיכות גדולות
מקלות
רצועות
קרעים
את יודעת.....
יש מלא סוגי סלטים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //