- הוסף לסימניות
תודה!*לא לסנן את המים
לאפות שעה וחצי לפחות (כמה שיותר יותר טוב)
אפשר הסבר?
על כמה מעלות? בטוח שלא יישרף?
8 תפו"א בינוניים?
תודה!*לא לסנן את המים
בינונייםתודה!
אפשר הסבר?
על כמה מעלות? בטוח שלא יישרף?
8 תפו"א בינוניים?
בחיים לא ראיתי קוגל תפוחי אדמה שנשרף
אני הכנתי את המתכון שהתפרסם פה וקצר הרבה מחמאות, אבל מעניין לנסות גם את שלך.אחרי הרבה נסיונות (בהתחלה התפשל לי עד שהצלחתי להגיע לנוסחה)
450 גר’ חומוס מושרה ללילה
4 כוסות מים רותחים (להיזהר שלא יהיה מידי הרבה מים זה אז זה נהיה מידי רך, צריך שיכסה בסנטימטר את החומוס לא יותר)
2 כפיות מלח
כפית סודה לשתיה
( כף סוכר אני לא אוהבת זה הורס)
פלפל שחור
לשים בתבנית עדיף אלומיניום (לא תבנית גדולה, החומוס צריך להיות בשכבות אחד על השני ולא פרוס)
לכסות בניר כסף חזק שיהיה אטום ולאפות על 200 מעלות לשעתיים בדיוק !
אחרי שמוציאים מהתנור לא לשטוף רק לסנן
יש עניין דווקא ׳לחנוק׳ היטב עם נייר כסף היטב כדי לתת אפקט של סיר לחץ.אשמח למתכון
תודה!
מספיק המכסה של התבנית?
תודה על המתכון, מעניין לנסות על אף שיש לי מתכון מאד מוצלח וטעים!8 תפוחי אדמה
חצי כוס שמן
4 ביצים
3 כפיות מלח
3 כפיות סוכר (!)
פלפל שחור
*לא לסנן את המים
תעדכני איך יצא מה יותר טעיםתודה על המתכון, מעניין לנסות על אף שיש לי מתכון מאד מוצלח וטעים!
מענין הסוכר וגם שאין בצל וגם שלא סוחטים נוזלים, כמה פלפל את שמה על כזאת כמות?
אני לא אוהבת את הטעם של הסוכר לא קשור לי לחומוסאני הכנתי את המתכון שהתפרסם פה וקצר הרבה מחמאות, אבל מעניין לנסות גם את שלך.
חשבתי שהרבה מים זה יותר טוב ועכשיו חידשת לי, שמתי בשבוע שעבר 900 גר׳ חומוס מושרה עם 10 כוסות מים קרטון השבוע אני אנסה להיצמד למתכון המדויק שיש לי ובהזדמנות אני רוצה לנסות גם את שלך, ומעניין מה שכתבת על הסוכר כי בהרבה מתכונים מופיע הסוכר והרבה ממליצים להמיר בסוכר חום שנותן לארבעס את הצבע היפה.
ד״א באיזה ארבעס את משתשמשת? הענק מחנות פיצוחים או סוג אחר?
https://www.prog.co.il/threads/מחפשת-את-המתכון-המושלם-לארבעס.905523/page-4
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים