מה את מציעה לי להכין מבצק פריך מתוק?

• הוסף לסימניות
אתמול ישבתי להכין למסיבת סיום של הגן שלי, עוגיות שכללו בין היתר בסיס של בצק פריך.
לא הייתי צריכה את כל הבצק שנוצר ולבסוף נשארתי עם כמות של בצק במקרר....

למי יש מתכון מוצלח של בצק פריך (מתוק) להביא לי?
כך אוכל לחסל את הבצק לכבוד שבת... :p

תודה מראש לכולן!!:D

• הוסף לסימניות
חיתוכיות ריבה:
משטחים 2/3 מהבצק על תבנית
מורחים ריבה איכותית אפשר גם שוקולד
מגרדים בפומפיה מעל את 1/3 הבצק הנותר
אופים ב -180 כ 25 דקות או עד שמזהיב

נשמר נהדר בהקפאה

• הוסף לסימניות
פאי שוקולד:
יוצרים מהבצק בסיס לפאי וממחאים בגנאש שוקולד (250 גרם שוקולד + מיכל קטן קצפת צמחית / שמנת מומסעם עחד במיקרוגל) וממלאים בפאי. אפשר לפזר מעל קרוקנט שקדים / אגוזים. יכול להוות גם קינוח נפלא

• הוסף לסימניות
פאי נוגט מענייין אותך?
או שאפשר ליצור רוגלך מיני ולמלא באגוזי מלך עם דבש -טעייים!

• הוסף לסימניות
פרטי מה יש לך בבית מכל מה שאני רושמת: ונרכיב לך מתכון!
גבינה +פודינג
ריבות למיניהם
אגוזים או שקדים
פרות -שזיפים או תפוחים
שוקולד

• הוסף לסימניות
פרטי מה יש לך בבית מכל מה שאני רושמת: ונרכיב לך מתכון!
גבינה +פודינג
ריבות למיניהם
אגוזים או שקדים
פרות -שזיפים או תפוחים
שוקולד
איזו חמודה את!

אני רוצה שזה יהיה פרווה. אז בלי הגבינות...
מה עוד יש?
אגוזים, שוקולד (מריר), שוקולד לבן (פרווה), ריבת תות, ריבת אוכמניות...

כל השאר מחכים ברמי לוי... ;):p

• הוסף לסימניות
אם את אוהבת אפשר פאי פרות
פשוט מורחים ריבה חמצמצה על הבצק המרודד ומעל שמים פרי בפרוסות דקות מאד כמו מניפה
לרב אני שמה שזיפים- זה מאד נחמד!
פאי שוקולד עם אגוזים קצוצים מעל -גם טעים
לילדים -אפשר ליצור עוגיות בצורות ולמרוח למעלה -חלבון ביצה +סוכריות צבעוניות- הם מתים על זה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה