כללי מה בטמונה?

• הוסף לסימניות
הצורה הזו הולכת להיות (או לא) חלק מלוגו, וזה תלוי בתשובות שלכם.
מה אתם רואים כאן?
ואל תגידו "עיטור" או "קישוט" - את זה גם אני רואה.
תודה רבה מאד!!!!!!

קבצים מצורפים

• ארט סטודיו.png
    KB 125.5 · צפיות: 36
  • הוסף לסימניות
תסבוכת.

• הוסף לסימניות
השתקפות
סוג של מוח יצירתי או סיעור מוחות

• הוסף לסימניות
ניגוד
פרפר

• הוסף לסימניות
משהו של קודש= מסוג בית כנסת וכו', או תכשיטים/ צורפות.

• הוסף לסימניות
אפשר להוציא מפה לב. אפשר למצוא את האות S, וגם האות M.... יש פה 2 קונכיות של ברלה ;)
זה יכול להיות קשור לגינון. אולי עיצוב בצמחים וכד'. זה יכול להיות כמו שכבר אמרו, סורגים, שערים וכד'.
יש פה באמצע מין צורה של ענבל. מזכיר קצת פעמון.

מה עוד? ... כמובן שתלוי מה מדגישים... אם אתה רואה פה משהו שאנחנו לא, ותלך ותדגיש את זה בצבע אחר- זה יהיה ברור. (ואם הכתום-אפור הזה אומר שכבר הדגשת - זה לא נקרא)

• הוסף לסימניות
עיטור :)
אממ.. אולי טווסים/ ציפורים/פרחים ועלים?
אה... אני גם רואה דוב נמלים...

בעקרון רק עיטור (יפה במיוחד).

• הוסף לסימניות
2 יונים מתנשקים.. :)

• הוסף לסימניות
דחוף לתת רקע אחיד לכל הלוגו
ולהליט בצע אחר את מה שעומד מאחורי

אני לא רואה עיניים :eek::eek::eek:

• הוסף לסימניות
:p אוטובוס

:p אוטובוס

• הוסף לסימניות
חתולים מטפסים על גדר,
גמבה ענקית,
יונים מעופפות,
ליצן עם שיניים.

• הוסף לסימניות
משהו בחלק העליון הזכיר לי כתר תורה עם האריות משני צידיו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bekki;1079769:
דחוף לתת רקע אחיד לכל הלוגו
ולהליט בצע אחר את מה שעומד מאחורי

אני לא רואה עיניים :eek::eek::eek:

מה שרציתי להבליט, כבר הבלטתי. ואת זה אתם צריכים לראות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה