כללי מה בטמונה?

• הוסף לסימניות
חלוקת אזור המח.

• הוסף לסימניות
כבר כתבו מח יצירתי

יש משהו שלוקח לשתי האונות של המוח
ברגע הראשון של ההתבוננות יש איזה סוג של תחושה מוזרה שאני לא יודעת איך לקרוא לה - המעבר החד בין הצבעים מאד חזק

• הוסף לסימניות
מוח.
אבל לקח לי זמן לחשוב על זה, כשהבנתי שאת לא מחפשת את המובן מאליו.

• הוסף לסימניות
לוגו ל...

חברה שמייצרת קישוטי סוכה

זה פשוט נראה כמו קישוט סגור

לא ????

• הוסף לסימניות
עגיל של סבתא מרוקאית
מפית סרוגה של סבתא הונגריה
סמל סודי המשלב את כל הרקיעים, והכוחות והמסתעף של המכון לקבלה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1079774:
שרית,
מאיפה הבאת את זה?
:)

תסתכלי, כל צבע זה יונה או יותר נכון סוג של ציפור / אפרוח...
והם עם הפנים זה לכיוון זה

• הוסף לסימניות
במבט ראשון: נראה כמו מגשית הגשה דקורוטיבית במיוחד.
אבל במבט שני ניכר בבירור נסיון להעביר שילוב של ניגודיות בצורה אומנותית מאתגרת.

מרשים.

• הוסף לסימניות
דאבל אימפקט, acrl, שחרית, ונעמה - כנראה שהאונה הימנית מפותחת אצלכן במיוחד! קלעתן בול. רציתי להראות מוח יצירתי ולכן הדגשתי את חלקו הימני - לדמות את האונה הימנית.
תודה רבה לכולם!!!!

• הוסף לסימניות
אולי מוח?
מזכיר לי את הלוגו היפה של שח"ל.

קבצים מצורפים

• 586588_82.jpg
    KB 129.2 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
אגב, בעניין המוח, אמנם האונה הימנית בצבע מודגש וחם אך זה עדיין לא מדגיש "יצירתיות", כי גם האונה השמאלית מעוטרת ולא קלאסית לחשיבה ה"שמאלית", והיא למעשה שונה מהימנית רק בצבע.

• הוסף לסימניות
הי מטאור, מה נשמע?
הזכרת לי את סדרת הפרסומות של מרצדס
בכל אופן כדי להביע יצירתיות צריך להדגיש את ההבדלים בין הצדדים

קבצים מצורפים

• m3.jpg
    KB 361.4 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
הימני לא מודגש יותר מהשמאלי, הייתי עושה את השמאלי אפרורי משהו ע"מ להבליט את הימני
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לי זה הזכיר ריאות,
(רק תוהה מה הקשר לעיטורים...?!)

• הוסף לסימניות
תכשיט, סוג של ליטל קלמנסון.

• הוסף לסימניות
עם כל הרצון אין פה מוח.
רק לדעתי בגלל שדברו פה הרבה בפורום לאחרונה על המוח עלו על זה אחרת זה היה אבוד.

• הוסף לסימניות
למה לא? בטח שיש, גם פיתולים כמו של מוח (לא בדיוק אבל זה משלים את הרעיון) וגם שתי אונות מובהקות בצבעים שונים.

• הוסף לסימניות
אני ראיתי מיד מוח.

• הוסף לסימניות
לא רואים מוח. סורי...
לדעתי זה לא מתאים ללוגו, יש שם יותר מידי פרטים...
אולי לחלק את צד אחד עם ה'עיטורים' האלה וצד שנה מלא בצבע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה