כללי מה בטמונה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yiskaaryeh;1080014:
לא רואים מוח. סורי...
לדעתי זה לא מתאים ללוגו, יש שם יותר מידי פרטים...
אולי לחלק את צד אחד עם ה'עיטורים' האלה וצד שנה מלא בצבע.

מוח מאופיין בריבוי פרטים ופיתולים.
בצבע אחיד ומלא, זה לא יהיה מוח.
וכמו בדוגמה שהביאה שלדג ללוגו הנהדר של שחל (סטודיו דני גולדברג אאל"ט?), אפשר בהחלט גם ליצור לוגו מרובה פרטים, כל עוד שהפרטים מתגבשים למבנה צורני מגובש.

אישית מטאור, מה שלא "עובד" מבחינתי זה המבנה העגול - מוח אמיתי הוא פחוס יותר, עם בליטה קצת מתחת לקו האמצע האופקי.
גם לא ברורה לי השפה העיטורית הזו והקשר שלה למוח, אבל אולי ההסבר מצוי בזהות הלקוח, ואת זה את לא מגלה לנו...

• הוסף לסימניות
אני דוקא חשבתי מיד על מח,
אבל אני בכלל לא רואה כאן שצד אחד מודגש יותר מהשני,
מבחינתי חלוקת הצבעים פשוט בארה לתת את התחושה של חלוקה בין 2 חלקי המח...

וכמו"כ אני חושבת שכדאי להסיר את הפרח העליון וליצור שם דוקא "שקע" לבפנים,
זה יתן יותר את תחושת הצורה המוכרת של המח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לנדא;1080098:
אני דוקא חשבתי מיד על מח,
אבל אני בכלל לא רואה כאן שצד אחד מודגש יותר מהשני,
מבחינתי חלוקת הצבעים פשוט בארה לתת את התחושה של חלוקה בין 2 חלקי המח...

וכמו"כ אני חושבת שכדאי להסיר את הפרח העליון וליצור שם דוקא "שקע" לבפנים,
זה יתן יותר את תחושת הצורה המוכרת של המח.

אכן הסרתי אותו ואני באמצע ללטש הכל, הצורה שהעליתי היא די גולמית - לא הייתי נעולה על הכיוון הזה לפני התשובות שנאמרו כאן.

• הוסף לסימניות
דוקא הזיקיות / הלטאות מימין ומשמאל למעלה עושות לי נחמד...
:D

• הוסף לסימניות
אני רואה דגים וציפורים...

• הוסף לסימניות
קנגרו מובהק...

• הוסף לסימניות
פטיפורים לסוכות
פאה של גלית איטליה
:D:D:D
נראה לאן זה יגיע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה