מה בין מחשב נייד לטאבלט?

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל קצת השכלה..
תודה.

• הוסף לסימניות
אין הבדל?...

• הוסף לסימניות
השאלה הנ''ל שקולה לשאלה האם יש הבדל בין רכב לאופנוע, או בין רכבת לאוניה, (ונראה לי שלכן נמנעו רוב הגולשים לענות. זה ארוך ומסובך ותלוי מאד בצרכים של משתמש הקצה).

הנ''ל נכתב לדעתי

• הוסף לסימניות
רוב הטאבלטים הם מערכת הפעלה אנדרואיד או של אפל [כמו האייפונים], ששונה לגמרי מווינדוס. טאבלטים וינדוס הם בד"כ חלשים מאד,ואם מתעקשים על ביצועים, יקרים מאד.

• הוסף לסימניות
רוב הטאבלטים הם מערכת הפעלה אנדרואיד או של אפל [כמו האייפונים], ששונה לגמרי מווינדוס. טאבלטים וינדוס הם בד"כ חלשים מאד,ואם מתעקשים על ביצועים, יקרים מאד.
לאיזה צורך אתה צריך את המחשב?
אנדרואיד זה של גוגל ולא של אפל.

• הוסף לסימניות
אני צריכה כדי לקרוא מלא חומר.
וקצת אקסל - אולם יתכן שאשסתדר בלי אם יש פער רציני במחיר.
את יכולה לקחת טאבלט אנדרואיד.
הוא יותר זול, יותר איטי ויותר עדין. קחי בחשבון.

• הוסף לסימניות
את יכולה לקחת טאבלט אנדרואיד.
הוא יותר זול, יותר איטי ויותר עדין. קחי בחשבון.
בכמה הוא יותר זול?
אקסל אי אפשר בכלל?
תוכלו להמליץ לי מה עדיף? על איזה סדר גודל של מחירים מדובר?
אני בבניב רק - אם רלבנטי אקנה אצלכם בעז"ה.

• הוסף לסימניות
@לא אני
טאבלט עם וינדוס 10 מתחיל ב 1000 ש"ח - (יש דגמים שכוללים מקלדת, כניסה לסים דור 3/4)
https://ksp.co.il/cat/2899.1045..270..2639..2640.

טאבלטים מבוססי אנדרואיד מתחיל ב 200 ש"ח (אבל ממש לא מומלץ ללכת על הזול)
https://ksp.co.il/cat/2899.1045..270..448.

ברוב הטאבלטים של לנובו (ועוד כמה דגמים) בכניסה דרך הקישור המצורף יופיע הנחה (בכניסה לפריט)

• הוסף לסימניות
בכמה הוא יותר זול?
אקסל אי אפשר בכלל?
תוכלו להמליץ לי מה עדיף? על איזה סדר גודל של מחירים מדובר?
אני בבניב רק - אם רלבנטי אקנה אצלכם בעז"ה.
תקני בחנות. טאבלט אנדרואיד אמור לעלות בסביבות 500 ש"ח סוגים טובים של חברות מוכרות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה