חו"ד מה בין קאנבה לפרימייר תכלס

• הוסף לסימניות
לאט לאט כשיכולות הקאנבה מתעצמות
מה ההבדלים ביניהם?

אשמח להחכים

תודה מראש

• הוסף לסימניות
מה ההבדל בין טויוטה לפורמולה 1?
אם את רק רוצה סרטון כתוביות פשוט, אין סיבה ללמוד פרימייר (אם כי יש תוכנות יותר טובות מקאנבה).
אם את רק רוצה לחבר כמה סרטונים לוידאו אחד עם כותרת לפני - קאנבה זה מעולה.
אם את רוצה לערוך סרט/סרטון איכותי, עם תיקונים (צבע, סאונד וכו') שליטה על כל דבר, ויכולת לעבוד בסביבה שמותאמת לעריכת וידאו - קאנבה לא באזור.

• הוסף לסימניות
תודה
מה ההבדל בין טויוטה לפורמולה 1?
אם את רק רוצה סרטון כתוביות פשוט, אין סיבה ללמוד פרימייר (אם כי יש תוכנות יותר טובות מקאנבה).
אם את רק רוצה לחבר כמה סרטונים לוידאו אחד עם כותרת לפני - קאנבה זה מעולה.
אם את רוצה לערוך סרט/סרטון איכותי, עם תיקונים (צבע, סאונד וכו') שליטה על כל דבר, ויכולת לעבוד בסביבה שמותאמת לעריכת וידאו - קאנבה לא באזור.
תודה
לא מכירה את קאנבה
רק כל הזמן שומעת שהיא מהווה תחליף להרבה דברים

תודה
רבה

• הוסף לסימניות

אני מבינה שפרימייר ואפטר וודאי באזור זה כן?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
רק כל הזמן שומעת שהיא מהווה תחליף להרבה דברים
לקנווה יש תוכנית שותפים שמתגמלת את מי שמפנה לקוחות חדשים להשתמש בתוכנה
זו הסיבה שגורמת להרבה אנשים להפיץ את הלינק של הק"ש שלהם

לעומת זאת, תוכנית השותפים של אדובי מצריכה רישום מיוחד עם תהליך בקרה, והם מעניקים תשלום רק על הכנסות משמעותיות מהפניית לקוחות חדשים

• הוסף לסימניות
בקנווה יש את הפונטים המקצועיים בשוק ועוד
אני לא מזלזלת בה.

• הוסף לסימניות
בקנווה יש את הפונטים המקצועיים בשוק ועוד
אני לא מזלזלת בה.
נכון להיום, עד כמה שידוע לי, קאנבה לא מלמדת את המשתמשים בה את יסודות תורת העיצוב, לא מלמדת שימוש נכון בפונטים ובהירארכיה מתאימה ביניהם, לא מלמדת שילובי צבעים נכונים ואת תורת הצבע בכלל.

קאנבה היא כלי מאוד נחמד, אבל בעלי עסקים שחושבים שהיא מהווה תחליף בשבילם לפרסומאי מקצועי - טועים ובגדול.

• הוסף לסימניות
נכון להיום, עד כמה שידוע לי, קאנבה לא מלמדת את המשתמשים בה את יסודות תורת העיצוב, לא מלמדת שימוש נכון בפונטים ובהירארכיה מתאימה ביניהם, לא מלמדת שילובי צבעים נכונים ואת תורת הצבע בכלל.
ואילוסטרייטור ופוטושופ כן עושות את זה?

• הוסף לסימניות
עקרונית - אדם מוכשר יוכל להפיק תוצר נאה כמעט מכל דבר.
ובכל זאת, היכולות של התוכנות המקצועיות עולות על התוכנות החינמיות, ואי אפשר באמת למצוא להן תחליף.
לצורך העניין - הבת שלי מפיקה עיצובים נאים וסרטונים נחמדים בקנווה, ובכל זאת היא לומדת עכשיו פוטושופ, ואיתה (ועם שאר תוכנות אדובי) תגיע בעזרת ה' הרבה יותר רחוק...
לא הן עצמן מלמדות את זה, אלא מי שמלמד להשתמש בתוכנות האלה. כלומר, ברגע שמדובר בלימודי עיצוב מקצועיים.
קנווה נועדה לפשוטי העם, ומשכך אף אחד לא טורח ללמד אותם את תיאוריית העיצוב...

• הוסף לסימניות
מעצבים שהשקיעו שנים בלימוד עיצוב ותוכנות אדובי נוטים לזלזל בקאנבה בלי להכיר אותה באמת.
קאנבה אכן היא תוכנה פשוטה לתפעול, לא מצריכה למידה של שנים ויש בה הרבה אפשרויות שהולכות וגדלות מיום ליום.
קאנבה גרמה אמנם לריבוי מעצבים (בעיקר מעצבות) שלא מבינים כלום בטיפוגרפיה, היררכיה, התאמת צבעים וכו', בגלל הזמינות, הקלות והעלות שלה, אבל זה לא אומר שהיא כלי גרוע.
מעצבים שילמדו להשתמש בקאנבה יכולים להפיק ממנה תוצרים מעולים בצורה זריזה, ובחלק מהמקרים - כתחליף לתוכנות אדובי המסורבלות.

(אני לא משתמש בקאנבה בכלל, אבל יצא לי לראות כמה מהיכולות שלה, והתפעלתי מאד)

• הוסף לסימניות

לא הן עצמן מלמדות את זה, אלא מי שמלמד להשתמש בתוכנות האלה. כלומר, ברגע שמדובר בלימודי עיצוב מקצועיים.
קנווה נועדה לפשוטי העם, ומשכך אף אחד לא טורח ללמד אותם את תיאוריית העיצוב...
זאת התשובה! תוכנות מקצועיות, דורשות לימוד מקצועי. לימוד מקצועי כולל לימוד יסודות רעיוניים בתורת העיצוב. קאנבה אינה דורשת לימוד מקצועי, ולכן המשתמש הפשוט שיוצר באמצעותה - בדרך כלל לא למד את היסודות הרעיוניים הנדרשים.

ובאמת, כמו שכתב @אברהם:
מעצבים שילמדו להשתמש בקאנבה יכולים להפיק ממנה תוצרים מעולים בצורה זריזה, ובחלק מהמקרים - כתחליף לתוכנות אדובי המסורבלות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה