התייעצות מה בין תואר אקווילנטי לאקדמאי , ואיך מכללת לוינסקי?

• הוסף לסימניות
היי , צריכה מידע אודות מכללת לוינסקי להשלמת תואר בחנ"מ
אני בעלת תעודת הוראה , חנמ והוראה מתקנת
מתלבטת קשות אם לעשות תואר אקווילנטי בעלות זולה יותר ,מהיר יותר ופחות מאמץ
או ללכת על תואר אקדמאי ,
שמעתי דברים נחמדים על מכללת לוינסקי בת"א (דרך חוי ארנפלד .)
הלימודים הם בעלות של כ 20 אלף ולימודים דורשים וקשים, .
אשמח לייעוץ , הכוונה ,מידע וקצת תרומות😉 ..
תודה רבה אפ גפ .

• הוסף לסימניות
היי מקפיצה שוב
אשמח לעזרה בעניין
תודה 💗

• הוסף לסימניות
שלא תעיזי לעשות תואר אקווילנטי... מניסיון.
אני הלכת י לעשות תואר אקווילנטי והוצאתי עליו 20000 א' ש"ח לפח.
ואחרי שנה הלכתי להוציא תואר אקדמאי והוצאתי עוד 20000 א'.
מסיבה פשוטה ששמעתי בהמון מקומות עבודה דורשים דווקא תואר אקדמאי
אפילו במקום בו למדתי את התואר האקווילנטי הרכזת רצתה שאבוא לעבוד אצלה. ואז היא אמרה לי סליחה, אבל בלי תואר אקדמאי אי אפשר.

• הוסף לסימניות
וכן אם תרצי להתקדם לתואר שני - לא יועיל לך תואר אקווילנטי.

• הוסף לסימניות
אקווילנטי הוא נהדר רק כשאת עובדת בהוראה, ובהוראה בחינוך חרדי בלבד.
בכל מקום אחר ידרשו ממך תואר אקדמאי.

• הוסף לסימניות
אל תעשי את הטעות האת שקוראים לה אקוויולנטי,
רק אקדמאי!
בפרט בחנ"מ

• הוסף לסימניות
שלום לכולם
אני נרשמתי ללימודי תואר אקדמאי BE.D ממכללת בית ברל רציתי לשמוע ממשהו שעשה שם את התואר הזה איך היה ומה הסגנון של המקום אם הם קשוחים בלמידה מבחינת ציון עובר וכו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה