כללי מה בין cs3 ל- cs4

• הוסף לסימניות
שב CS3 הייתי עושה צורה, ולא משנה מה עובי הקו, לצורה היה גודל, שאותו קבעתי! בגרסה החדשה, חישוב הגודל כולל את עובי הקו, ומשתנה בהתאמה.
בעיקר זה משמעותי, כשהקו הוא מאוד עבה, ואז כשאני בוחר אותו, הבחירה לא נעשית סביב האובייקט, אלא הרחק, סביב לקו...
וכשאני רוצה להרחיבו מצד אחד בלבד, ולא פרופורציונאלית, הייתי גורר עם החץ מצד אחד, תוך שבצד הנגדי נשמר מיקומו המדויק! מה שאין כן ב-CS4- בגלל חישוב האוביקט כולל הקו המקיף אותו- בעצם קצה הקו שומר בנאמנות על מיקומו אבל לא קצה האובייקט.
וזה מפריע לי! מאוד!
אם מישהו פה הבין על מה אני מדבר (יש?) ויודע איך לשנות את זה.
עולם חסד יבנה

• הוסף לסימניות
זה לא קשור לגרסה,
צריך להגדיר את זה:
dimensions include stroke weight
תסירי את ה V .

זה נמצא בהגדרות הראשיות של התוכנה, בסרגל הכונטרול מימין, ליד הכפתור של הברידג' והquick control

• הוסף לסימניות
אתמול קיבלתי את ה CS4 ואני מאד חוששת להתקינו. מפחדת מבעיות. מצד שני, כל אינפורמציה מהסוג הזה פשוט מצילה כאשר צריך לעבוד ודברים מתנהלים שונה מהרגיל.

• הוסף לסימניות
חבל שאת מפחדת וזה מונע ממך להתקין. התקנתי את הCS4, ואני לא מתחרטת לשניה. יש אמנם כמה פינוקים שצריך להתרגל אליהם (אנחנו עדיין בגלות...) אבל לעומת הCS3- היא מדהימה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה