לא מטלת עליך השתדלות.האם זה נקרא שעשיתי את ההשתדלות המוטלת עלי או שצריך יותר להתאמץ?
ולמה? משפחות שאמא עובדות מעל 8 שעות, מגיעה מאוחר, עיפה ,רוצה רק לעוף לישון/ ממשיכה לעבוד עצמאי מהביתיפה. מעניין אם יש משפחות שחיות 'עומר לגולגולת' בצורה שמחה ועם בריאות נפשית בנושא, עד כמה שניתן למדוד, כולל ההשפעה על הילדים.
באמת מעניין מאד.
מי אמר שכסף זאת מילה גסה?מי אומר שמותר לעשות השתדלות לעשירות?
נכון מאד,לא מטלת עליך השתדלות.
ההשתדלות מוטלת על בעלך
כ"כ נכוןאה ועוד נקודה חשובה:
תגיעי להחלטה מושכלת ותהיי שלימה איתה. ועם המחירים שלה.
אם החלטת לעבוד מעט - תהיי שלימה עם זה שאת חיה יותר בצמצום כלכלי בשביל הרוחה בזמן. וכן להפך. לא יכולה עם כל אילו שכל היום מתלוננות שאין להן כסף כי.. או שאין להן זמן כי..
למשל אני אישית בחרתי לעבוד בתכנות. ואני שלימה עם ההחלטה וחושבת שהיא נכונה, למרות המחירים שלה (והתגובות של אילו שבטוחים שמי שעובדת 8 שעות יכולה לשפץ כל חצי שנה את הבית או שהבעל מגדל את הילדים פשוט קורעות מצחוק אין לי הגדרה אחרת) לא יגיד שאני בחייםםם לא מתלוננת על זה שאין לי חופשים, אבל משתדלת בהחלט שלא..
ולא יכולה לסבול שחברותי המורות לא גומרות להתלונן על המשכורת וכמה קשה וכו וכו.. (טוב גם לא כולן)
החלטת משהו? תעמדי בזה. בכבוד. ואל תבני רק על ניסים..
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים