דרוש מידע מה גורם לאנשים מלחשוש ממעבר קופ"ח?

• הוסף לסימניות
אשכולות ללא סוף נפתחים כאן, וכן כל אחד שומע ומכיר את התורים הארוכים לרופאים וכן לא פעם יחס מזלזל ואינספור בעיות,
הרי לכאורה פשוט שהפתרון הוא מעברים בין הקופות שזה נזק כלכלי עצום לקופות,
אך משום מה יש לא פעם בהרבה משפחות שהקופ"ח זה משהו שנולדים עם הקופ"ח ועד יום המוות רח"ל,
אז נכון שמדובר על בריאות ובבריאות חוששים מאוד,
אבל ב"ה רובם הם אנשים בריאים שלא משנה להם בדיוק מי הוא הרופא, ובעיקר גברים וילדים,
ומי בכלל קבע שכל המשפחה צריכה להיות דווקא באותה קופה?
למה יש את הקיבעון הזה??
[מיותר לציין שאין הכוונה לקופה זו או אחרת]

• הוסף לסימניות
אני לא עוברת כי יש לי ליד הבית את כל מה שאני צריכה ואין לי כח לכל הפרוצדורה הכרוכה בהעברה לקופה חדשה

• הוסף לסימניות
אני למשל הייתי עוברת מזמן, אם לא הקירבה הפיזית,
אין לי כח על כל בדיקת דם או חום לילד ללכת/לנסוע מרחקים, זה אמנם לא סוף העולם, אבל זה הבדל בין מתחת הבית לכמה תחנות.
לגמרי!

• הוסף לסימניות
אני היתי בקופ"ח מסוימת ושאר המשפחה בקופ"ח אחרת
ובקורונה הקופ"ח שלי נתנה שירות מזעזע והקופ"ח השניה היתה פשוט נפלאה
ועברתי לשם ופשוט נהנית מאד מהקופה החדשה
ולגבי הקרבה אני לא יודעת אבל בבני ברק כל הקופות בערך אותם מרחקים [אולי לאומית לא]

• הוסף לסימניות
אשכולות ללא סוף נפתחים כאן, וכן כל אחד שומע ומכיר את התורים הארוכים לרופאים וכן לא פעם יחס מזלזל ואינספור בעיות,
אך משום מה יש לא פעם בהרבה משפחות שהקופ"ח זה משהו שנולדים עם הקופ"ח ועד יום המוות רח"ל,
אבל ב"ה רובם הם אנשים בריאים שלא משנה להם בדיוק מי הוא הרופא, ובעיקר גברים וילדים,
למה יש את הקיבעון הזה??
לכל קופה יש המעלות והחסרונות שלו ולעבור קופה זה לא אומר שהכרח שבשירותים הנצרכים יש שירות יותר טוב במרפאה אחרת
וחוץ מזה לעבור קופה זה סיפור זה להכיר נהלים חדשים רופא חדש שצריך להתחיל להכיר את כל הבעייות שלך מ0 מזכירה וכו' וכו' וכשחושבים במה זה כרוך לרוב מוותרים

• הוסף לסימניות
למה יש את הקיבעון הזה??
למה כל כך ברור לך שאנשים לא עוברים קופות ?

אני חושב שלא היו משקיעים כל כך הרבה פרסומות לולי שהיה מביא להם לקוחות חדשים.

• הוסף לסימניות
בטח שאנשים עוברים....
אולי לא כמו שמחליפים גרביים אבל עושים את זה בטח :)

• הוסף לסימניות
אני עברתי לפני חודש.
מדהים כמה שזה היה פשוט...
אבל, צריך שזה ישתלם.
מכירה מקרוב, משפחה שפתחו מול הבית שלהם מרכז ענק של קופה מסוימת (יש בה הכל-- הכל!)
והם בקופה אחרת מרחק רבע שעה הליכה. לא עוברים. למה? כי רגילים...
זה הזוי בעיני.

• הוסף לסימניות
למה יש את הקיבעון הזה??
אני לא עוברת רק בגלל שאין לי כח להתרגל לתנהלות של קופה אחרת

• הוסף לסימניות
חוץ מההרגל לרופאים מסויימים שקשה לשנות
משהכי מטריד אותי הנקודה שבטח לא כל התיק הרפואי עובר וגם אם כן זה בטח בפרצדורה סבוכה

• הוסף לסימניות
לאחרונה אני לא מרוצה מהקופ"ח שלי.
יש לי מרפאה של קופה אחרת שתי דקות מהבית אבל אני לא עוברת כי יש לי ילד מורכב ויש לו רשימה ארוכה של רופאים שמכירים אותו ויהיה מאוד קשה להעביר את כל החבילה הזאת ולהתחיל מההתחלה עם רופאים חדשים.
חוץ מזה שהבנתי שיש תקופה של כמה שבועות/חודשים עד ההעברה ובזמן הזה הקופה המקורית רואה שעוברים ולכן לא נותנת שירות.

• הוסף לסימניות
אני עברתי מספר פעמים בשנים האחרונות, תהליך של דקות בודדות, ועוד כמה דקות בלהסביר לקופה ממנה עברת למה עברת...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה