דרוש מידע מה גורם לאנשים מלחשוש ממעבר קופ"ח?

• הוסף לסימניות
לאחרונה אני לא מרוצה מהקופ"ח שלי.
יש לי מרפאה של קופה אחרת שתי דקות מהבית אבל אני לא עוברת כי יש לי ילד מורכב ויש לו רשימה ארוכה של רופאים שמכירים אותו ויהיה מאוד קשה להעביר את כל החבילה הזאת ולהתחיל מההתחלה עם רופאים חדשים.
חוץ מזה שהבנתי שיש תקופה של כמה שבועות/חודשים עד ההעברה ובזמן הזה הקופה המקורית רואה שעוברים ולכן לא נותנת שירות.
רואים את זה חודש ונותנים שירות.
אצלינו הם היו בסדר גמור.
התחלתי טיפולי שיניים אז הרופאה אומרת לי תזכרי לקבוע הכל לחודש הקרוב כי אח"כ את עוברת..
למה נראה לך אכפת להם באישי?

• הוסף לסימניות
רואים את זה חודש ונותנים שירות.
אצלינו הם היו בסדר גמור.
התחלתי טיפולי שיניים אז הרופאה אומרת לי תזכרי לקבוע הכל לחודש הקרוב כי אח"כ את עוברת..
למה נראה לך אכפת להם באישי?
ככה שמעתי מאחרים שעברו.

• הוסף לסימניות
מאותה סיבה שלא מחליפים בנק כ"כ מהר.

יש דברים שאתה מרוצה מהם ויש דברים שלא. כל עוד ויתכן שמחר תעדיף לחזור לאותו מקום (כי גם למקום החדש יש יתרונות וחסרונות), עדיף לך מראש לא ליצור בעיות.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני דווקא כן עוברת...
בשביל רופא שיניים אחד אלוף, עברנו כולם, הילדים + אחד ההורים וכשמסיימים את טיפולי השיניים בקופה X חוזרים לקופה Y הישנה והטובה וחוזר חלילה...

• הוסף לסימניות
אפשר להעביר את אחד ההורים עם אחד או חלק מהילדים

• הוסף לסימניות
אצלנו לא מחליפים כבר 20 פלוס שנה
למדתי להכיר את המעלות והחסרונות
ואא"פ כל פעם לחפש ולדרוש אחר נותני שרות אחרים
הותק וההכרות עם רופאים מסוימים מחייב להמשיך

• הוסף לסימניות
אני במכבי ויש להם רופאים ברמות שפשוט אין בקופות אחרות, לא יעזור לאף אחד, וזאת הסיבה שאנשים לא עוזבים אותם, למרות שירות הזוועה.

• הוסף לסימניות
כשהי' לנו צורך - עברנו קופה, וכשהי' צורך - חזרתי לקופה הקודמת.
נשארנו מפוצלים.
אני לא מוכנה לעבור - בזכות רופא המשפחה; סוג של 'רופא ידיד'.
לא מוכנה שהילדים מהקופה השניה יעברו - בשל רופאת הילדים שאין לה תחליף!!
עם זאת, הפיצול לא קל.
קרה פעם ששני ילדים מקופות שונות חלו ביום אחד, והי' צורך לבקר עם שניהם בשתי מרפאות, כאשר יש מרחק הליכה משמעותי ביניהן.

• הוסף לסימניות
אני מסכימה עם פותח האשכול.
הייתי בקופה אחת, שהיתה רחוקה מהבית, מרחק נסיעה, (אפשר היה ללכת ברגל רבע שעה/20 דק. אבל זה גם ירידה ואח"כ עליה מאד קשה).
ומאד לא הייתי מרוצה מהקופה, החל מהשירות ומההתנהלות וכלה ברופאים.
הדבר היחיד שאולי היה טוב שם זה הרופא שלי. זהו.
וכמה קיטרתי, כל פעם שהלכתי, חזרתי עצבנית.
ובעלי שהיה בקופח אחרת, כל הזמן אמר לי, בואי תעברי את והילדים, יש פה קופח קרובה לבית, מרחק 2 דקות הליכה, אנשים שנמצאים שם מרוצים. יאללה בואי.
לקח לי הרבה זמן. כמה שנים טובות.

עד שיום אחד ממש התעצבנתי עליהם, והייתי ככ זועמת שעם כל העצבים רצתי לדואר ועשיתי את ההעברה.
ואני ככ שמחה על זה.
לא שבקופה החדשה הכל טוב, גם להם יש את הקטעים שלהם, אבל בלי השוואה.

וכמה טלפונים מהקופה הקודמת. יואו.
ומה לא הבטיחו לי בשביל שאני יחזור.
רק אחרי מבול הטלפונים הבנתי כמה הלקוחות חשובים להם. ואפשר וצריך לדרוש!

מה שחשוב לציין, שזה מאד קשור לסניפים.
יכול להיות אותה קופה, סניף אחד זוועה, סניף אחד פצצה.
זה תלוי מי מנהל אותה, איזה רופאים יש שם וכו'.

• הוסף לסימניות
כאחת שעברתי 3 קופות ובני משפחתי גם עוברים ועברו לא ראיתי חשש לעבור
ויש אצלינו כמה משפחות שאבא עם חלק ילדים בקופה א' ואמא עם חלק ילדים בקופה ב'...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה