דרוש מידע מה גורם לי מעקב אחרי משתמש?

• הוסף לסימניות
יש לך אופציה להיכנס לדף של "עדכונים ממשתמשים במעקב" וכך את יודעת באיזה נושא הניק הגיב.

• הוסף לסימניות
מעקב אחר פעילות של משתמשים המעניינים אתכם, צפיה בקלות בפעילות אלו הגורמים לכם להשראה...

המעקב כולל:
הודעות שכתבו, פרסום בתיקיות עבודה, פרסום מאמרים, ונתינת תודות לפוסטים שאהבו.

מעקב אחר המשתמשים אינו מגיע להתראות, אלא נמצא בלשונית נפרדת, בראש עמוד החשבון שלך > עדכונים ממשתמשים שבמעקב. בעמוד זה תוכלו לקרוא את תגובות הנעקבים, ולראות למי הם נתנו תודה

• הוסף לסימניות
יש לך אופציה להיכנס לדף של "עדכונים ממשתמשים במעקב" וכך את יודעת באיזה נושא הניק הגיב.
אם כבר העלו את זה... איזה שימוש שפוי יש לדבר הזה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם כבר העלו את זה... איזה שימוש שפוי יש לדבר הזה?
תמיהה גדולה ומשונה.
פעם שמתי לב שכמה נכרכו אחרי זנבי (וסליחה מכם עוקבים יקרים), האמנם הם מקבלים הודעה על כל גיהוק וכאב בטן שלי?!
(אולי הנהלת האתר תואיל להשאיר דבר נחמד זה רק לפרימיום...)

• הוסף לסימניות
כל אחד יכול להחליט מי יכול לעקוב אחריו ומי לא.
כל המעקב הזה, זה לא יותר מדי... לא מתאים לפה? רק אני חושב ככה? למה שמישהו יתביית על משתמש אחד מתוך אלפי משתמשים פה? כי אלה שתי חברות מהתיכון שלא זזות אחת מהשניה? אוקיי, ממש מקסים, אבל זה פורום מקצועי, למה לתת פה אפשרות כזו?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כל המעקב הזה, זה לא יותר מדי... לא מתאים לפה? רק אני חושב ככה? למה שמישהו יתביית על משתמש אחד מתוך אלפי משתמשים פה? כי אלה שתי חברות מהתיכון שלא זזות אחת מהשניה? אוקיי, ממש מקסים, אבל זה פורום מקצועי, למה לתת פה אפשרות כזו?
לפעמים זה מגיע ממקום מקצועי,
מישהו שמאד מוכשר מהקהילה שלך נניח
שרוצה לדעת על כל פרסום שלך כדי להעשיר את הידע שלו
דווקא נשמע ממש מועיל.
בפרט אם יש לך אפשרות לבטל מעקב אם לא נוח לך..

תודה לכל המגיבים!

• הוסף לסימניות
תמיהה גדולה ומשונה.
פעם שמתי לב שכמה נכרכו אחרי זנבי (וסליחה מכם עוקבים יקרים), האמנם הם מקבלים הודעה על כל גיהוק וכאב בטן שלי?!
(אולי הנהלת האתר תואיל להשאיר דבר נחמד זה רק לפרימיום...)
אולי המורים עקבו אחרייך
יש ניקים כאלו כאן?

• הוסף לסימניות
יש פה ניקים שיש הרבה מה ללמוד מהם.
היצירות שלהם הם אומנות במיטבה ומקורות השראה.
זו סיבה לעקוב אחרי היצירות החדשות שהם מעלים לאויר העולם.

• הוסף לסימניות
הודעה לא, אבל כן יכולים לראות בעמוד הנ"ל, אם לא חסמת את האפשרות הזו, זה בידיים שלך!
גם אם חסמתי את האפשרות למעקב אחרי,
אפשר בקלות לקרוא את כל ההודעות שכתבתי-
בתיבת החיפוש, בשורה פורסם עי:

• הוסף לסימניות
איך אני מפעילה מעקב אחרי משתמש?
ומה זה נותן לי/לו? נקודות? העלאת דרגה?
נכון

• הוסף לסימניות
כדאי שתבדקי שוב אם חסמת הרמטית את האפשרות למעקב (❁'◡'❁)
אני למשל הצלחתי איכשהו להסתנן...

• הוסף לסימניות
כדאי שתבדקי שוב אם חסמת הרמטית את האפשרות למעקב (❁'◡'❁)
אני למשל הצלחתי איכשהו להסתנן...
אני יודעת שלא חסמתי,
כתבתי בתאוריה ש-
פשוט לא אכפת לי שיראו את הפעילות שלי...
לא מסתירה שום דבר כל עוד לא יודעים מי אני:ROFLMAO:

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה