מה גורם לרווח ענקי בשוליים

• הוסף לסימניות
יש לי אתר וורדפרס שבכל דף שמופיע בו נגן מדיה (אודיו) נהיה רווח ענקי בשוליים השמאליים.
בדקתי נגנים שונים, והבעיה עדיין קיימת.

בדף שבו אין נגן מדיה, אין את הבעיה הזאת. מישהו יכול לעזו לי?

דף עם נגן מדיה:
http://rav-s.info/שיעור-מספר-61/
דף בלי נגן מדיה:
http://rav-s.info/מעלת-לימוד-המשניות/

• הוסף לסימניות
ההגדרות של הקלאס - mejs-offscreen

• הוסף לסימניות
זה אכן הבעיה.
הבעיה כעת היא, שאני לא מוצא את הקלאס הזה בקובץ של ה-css...
הלכתי לפי הנתיב של הקובץ שהוא נותן לי, ושם אני לא מוצא את זה. אני מוצא שם דברים אחרים לגמרי...

סליחה על הבורות, אבל אף פעם לא הבנתי איך נוצר מספר הגירסה שאחרי הנתיב של קובץ הסגנון.
נתיב הקובץ מסתיים ב -
?ver=2.18.1
מאיפה זה מגיע?

• הוסף לסימניות
====

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
לעצם הבעיה, אני עוד צריך לבדוק, ואעדכן בהמשך.

• הוסף לסימניות
זה לא משנה, אתה יכול לדרוס את ההגדרה במקום אחר שיש לך גישה אליו.

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים והעוזרים.
א. אני רואה שזה בעיה כללית, בכל מקום שמטמיעים נגן אודיו. גם באתר קול חי, בארכיון תוכניות, הדבר הזה קיים. אם כי, יש הבדל: שם כשפותחים את הדף, הוא נפתח בתצוגה שרואים את האתר, רק יש רווח משמאל, מה שלא מפריע לתצוגה. אצלי משום מה האתר נפתח באופן שרואים רק את הרווח, וצריך לגלול ימינה כדי להגיע לאתר.
הנה דוגמא לדף בקול חי:
http://www.93fm.co.il/radio/broadcast/252614/

ב. משום מה דריסה של הסגנון על ידי הכנסה של סגנון דומה בתבנית, ודריסה של הערכים, לא עזר. לא התעמקתי כל כך למה.

• הוסף לסימניות
אתה פשוט יכול לתת span:
This user does not have permission to use the HTML BB code.

ואם זה לא עוזר, תגדיר לcss במדויק:
This user does not have permission to use the HTML BB code.

או למחוק את הspan ברמת הקוד - תראה איפה הוא מוגדר ופשוט תמחק אותו.

• הוסף לסימניות
תודה.
יש לי איזה בעיה ב-ftp, ולא היה לי גישה לשם, לכן נתקעתי.

• הוסף לסימניות
אגב, אם יש כאן מישהו שמכיר את פאנל הניהול של OVH ומוכן לעזור לי קצת עם ה-FTP, יעזור לי מאוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה