מה דעתך בענין?

• הוסף לסימניות
אני עובדת כבר כמה שנים בעריכת סרטים, יודעת היטב את פרימייר ומגיעה להשגים די טובים ב"ה, יש לי את הלקוחות שלי ו"כאילו" בשביל מה להשקיע עוד?... כעת אני מתלבטת האם ללמוד יסודי את אפטר כדי להגיע רחוק יותר...
אני שואלת: האם אחרי שיודעים אפטר ורמת העריכה עולה, המחיר ג"כ עולה בהתאם?
אני יכולה להעלות את המחירים כי אני משלבת אפטר בסרטים שאני עורכת?
איך זה עובד?
האם שווה להשקיע?
כמה אמור לעלות קורס כזה?
אשמח לתשובות מועילות ומחכימות!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י strosh;875410:
אני עובדת כבר כמה שנים בעריכת סרטים, יודעת היטב את פרימייר ומגיעה להשגים די טובים ב"ה, יש לי את הלקוחות שלי ו"כאילו" בשביל מה להשקיע עוד?... כעת אני מתלבטת האם ללמוד יסודי את אפטר כדי להגיע רחוק יותר...
אני שואלת: האם אחרי שיודעים אפטר ורמת העריכה עולה, המחיר ג"כ עולה בהתאם?
אני יכולה להעלות את המחירים כי אני משלבת אפטר בסרטים שאני עורכת?
איך זה עובד?
האם שווה להשקיע?
כמה אמור לעלות קורס כזה?
אשמח לתשובות מועילות ומחכימות!!
אין שום ספק שככל שרמת העריכה עולה המחירים עולים בהתאם -
כמו כן תמצאי את הלקוחות שמעונינים בעבודה ברמה בכל מחיר.
ברור ששוה להשקיע ובכלל תמיד טוב להתקדם בחיים
את יכולה ללמוד מהדיסקים של ערן שטרן ואז את גם יוצאת ממש בזול אבל את חייבת שיהיה לך מוסר למידה גבוהה בשביל שתתמידי בזה.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אין ספק שבתחום של עריכת וידיאו יש ללמוד ולהתמקצע כל העת.
תוכנת אפטר אפקטס נכנסה לשוק היום מאד, כמעט בכל סרט את מוצאת ביצועים ואפקטים שנוצרו באפטר אפקטס. מה שאומר: שגם אם לא ממש משלמים על תוספת של אפטר, לקוחות אוהבים ללכת למישהי שיודעת לערוך על אפטר, כי תמיד היא תכניס עוד אפקט מיוחד ללא תוספת, והעבודה תראה מקצועית יותר.
ברור שהמחירים לפתיחים, לוגואים אפקטים מיוחדים וכו'. שנוצרו באפטר הם גבוהים בהרבה.
ללמוד אפטר ניתן מהתקליטורים של ערן שטרן, אני הייתי ממליצה לך להכנס לאתר שלו, ולהקשיב למדריך שהוא יצר, לראות אם את מתחברת לסגנון, ואם כן, זה הכי זול.
אם קורס פרטי מדבר אליך יותר: את מוזמנת ליצור איתי קשר בפרטי בנוגע לשיעורים פרטיים בתוכנה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה