כללי מה דעתכם בבקשה?

• הוסף לסימניות
אשמח לחוות דעתכם

קבצים מצורפים

• 3.pdf
    KB 180.1 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
שזה אומר מה?

• הוסף לסימניות
אני חושבת שיש בזה משהו מאד יפה
תעלי כתמונה לטובת כולנו,
אולי לתת קצת ספייס להקטין כיתוב ותמונות
באיזה גודל זה אמור להיות?

• הוסף לסימניות
הגודל 45 * 22

קבצים מצורפים

• 1-2.jpg
    KB 937 · צפיות: 18
  • 1-1.jpg
    KB 768.4 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
מאד מאד יפה! העיצוב ממש מוכן לדפוס.
שימי לב שמצוינות לא מלמדים
אולי "יש בית ספר שנותן את זה" או "שעושה את זה" או משו אחר, זה ממש צורם בנוסח הזה.

• הוסף לסימניות
מאוד רענן ויפה

• הוסף לסימניות
מצויינות בהחלט כן אפשר ללמד!
ילד שמלמדים אותו לשאוף להצטיין במה שהוא עושה - זה חינוך למצויינות

הצבעים מעולים, העיצוב מקצועי ומוצלח
לטעמי מדי חוזר על עצמו, והייתי מגוונת ומחפשת זויות יותר מעניינות,
וחלוקה יותר מעניינת של הטקסטים, וכותרות גדולות יותר
יישור בלוק מיותר - הריווח של השורות לפעמים משתבש, ויש רווחים פתאום גדולים מדי
הכותרות למעלה בפנים מדי קרובות לשוליים

לגבי הניסוח, לא קראתי הכל, אבל ממה שרפרפתי - צריך לפחות עריכה לשונית
למשל "מצויינות ערכית ולימודית - זה הליבה שלנו" - אם הם הולכים על מצויינות כדאי שהיא תהיה גם בדקדוק...

• הוסף לסימניות
נפתח במחמאות - צבעים טובים ומרעננים, עבודה נכונה עם גריד, תמונות טובות עם קרופים טובים.

ולבעיות... צריך לטפל בדחיפות בגושי הטקסט הצרים שנראים כעת רע מאוד.
יישור בלוק הוא לא הפתרון המתאים לעמודה ברוחב כזה, וזו התוצאה.
כמו כן מפריע שהם דבוקים מדי לתמונות. (זה יפתר ברגע שתחיל עליהם יישור ימני).
כמו כן לא רלוונטי לנסות לשלב את התמונות כאילו "בתוך" הגושים כשבפועל נוצרת לנו עמודה ימנית של טקסט, עמודה שמאלית של תמונה, ומספר שורות בודדות מתחת. זה לא נראה טוב. במצב כזה מתבקש ליצור עמודה נפרדת לטקסט (יישור ימני כאמור) ועמודה נפרדת לתמונה.

חוץ מזה, מפריע לי קונספטואלית שתמונת השער חוזרת על עצמה במדוייק בעמודה האחורית. הייתי מצפה לאיזשהו "סוויץ'" מפתיע.

כמו כן מבחינת פיתוח השפה הגרפית, הייתי מצפה שחלוקת הכותרות לשניים בין ירוק ללבן באופן שמדגיש מילה אחת, תחזור על עצמה במקומות נוספים, לדוגמה בסלוגן "יש בית ספר שמלמד את זה" או בעמוד האחורי "בית ספר שובו רמלוד".

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;693885:
לגבי הניסוח, לא קראתי הכל, אבל ממה שרפרפתי - צריך לפחות עריכה לשונית
למשל "מצויינות ערכית ולימודית - זה הליבה שלנו" - אם הם הולכים על מצויינות כדאי שהיא תהיה גם בדקדוק...

תודה על הערות,
לגבי המלל כך הוא הגיע אלי, אני אעביר להם את הנושא,

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;693890:
חוץ מזה, מפריע לי קונספטואלית שתמונת השער חוזרת על עצמה במדוייק בעמודה האחורית. הייתי מצפה לאיזשהו "סוויץ'" מפתיע.

המנהלת רוצה שזה יופיע 3 פעמים, ולא משהו אחר שניסיתי לעשות!! יש מה להתעקש ולהסביר לה?

כמו כן מבחינת פיתוח השפה הגרפית, הייתי מצפה שחלוקת הכותרות לשניים בין ירוק ללבן באופן שמדגיש מילה אחת, תחזור על עצמה במקומות נוספים, לדוגמה בסלוגן "יש בית ספר שמלמד את זה" או בעמוד האחורי "בית ספר שובו רמלוד".

את צודקת, לא שמתי צלב לכך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;693890:

QUOTE]
המנהלת רוצה שזה יופיע 3 פעמים מכל כיוון אפשרי!! אז עשיתי כרצונה
האם יש טעם להתעקש?! זה נראה נורא?

• הוסף לסימניות
קודם כל, יפהפה!
דבר שני, הייתי מסדרת את הטקסט עם התמונות בצורה פחות מחוברת, את הבועות שהילדים תופסים הייתי מנסה לחפש בועות יותר אמיתיות.. הכל כל כל ויז'ואלי שם שהויקטורי הזה נראה קצת תקוע, לא?
אבל הצבעים חיים ואני הייתי עושה את זה אפילו יותר בהיר, תכלת נגיד. הבנת?

• הוסף לסימניות
עוד דבר שמפריע לי הוא שבשתי הבועות, בחרת לבטא מצויינות בתחום הריאלי, ע"י משוואה מתמטית ונוסחה פיזיקלית.. הייתי משאירה רק את הנוסחה הפיזיקלית, ובבועה השניה הולכת על תחום הומני - היסטוריה, לשון וכיוצ"ב.

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאוד.
לא עושה טוב לפרוספקט לחזור פעמיים על אותה תמונה (עם 2 הילדים בדשא)

• הוסף לסימניות
עד כמה שזכור לי (מהנלמד בסמינר)
אפשר ללמד ידע כל דבר שהוא תלוי אך ורק בידיעה
מידות והנהגות וגם הרגלים זה דברים שצריך להקנות לא מספיק ללמד את זה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה