מה דעתכם? החלפת פליימוביל!

• הוסף לסימניות
גם אתם שילמתם על פליימוביל כסף, והרבה? ולמרות זאת הילדים מאסו במשחק היקר?

אולי נחליף ביננו?

גם אם לא את כל המשחק בשלמותו אז לפחות המבנה?

ועדיף לצרף תמונה (קישור לפליימוביל בברלה)

• הוסף לסימניות
בואי נשמע איזה פליימוביל את מציעה להחלפה?
לי יש "תחנת האכלת חיות" שלא ממש משחקים בה

• הוסף לסימניות
לא מיועד להחלפה!

מענין אותי לדעת האם אצלכם הילדים ישחקו בפלימוביל טירה עם אבירים, פשוט קיבלתי מתנה משהו ענק ובינתיים שמתי בארון למעלה עד שהבנים יגדלו-כרגע בגיל 3 ו4.5 זה לא מענין אותם
האם זה תכליתי, זה יעניין פעם?

• הוסף לסימניות
טוב, אני מתחילה.
לי יש את זה-
כחדש, נקי ומושלם- כל החלקים!

מעונינת להחליף בעד משהו נקי ומענין גם כן. (אפשרי גם רק את הטירה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Aאילה;1287795:
בואי נשמע איזה פליימוביל את מציעה להחלפה?
לי יש "תחנת האכלת חיות" שלא ממש משחקים בה

את יכולה לתת תמונה, כי לא מצאתי משו עפ"י ההגדרה שלך.

• הוסף לסימניות
לא מעשי בשבילי
כי אצלי זה בנות וזה לא יעניין אותן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ניצן;1287800:
לא מיועד להחלפה!

מענין אותי לדעת האם אצלכם הילדים ישחקו בפלימוביל טירה עם אבירים, פשוט קיבלתי מתנה משהו ענק ובינתיים שמתי בארון למעלה עד שהבנים יגדלו-כרגע בגיל 3 ו4.5 זה לא מענין אותם
האם זה תכליתי, זה יעניין פעם?

לי יש את הטירה הילדים שלי בהתחלה לא שיחקו בזה בכלל, אבל עכשיו כשגדלו והגדולה בת 6 הם משחקים בזה המון.
רק עכשיו שמתי לב שכתבת טירה עם אבירים, ואני מתכוונת לבית הגדול שלש קומות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה