כללי מה דעתכם? זה לא סופי בכלל.

• הוסף לסימניות
הטקסט עוד לא סופי בכלל מה אתם אומרים על העיצוב???

קבצים מצורפים

• פרסומת השכרה.jpg
    1.7 MB · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
ממש יפה,
אבל בטקסט באמצע אין שבירת שורות נכונה - כדאי לסדר זאת.

• הוסף לסימניות
<TABLE class=tborder style="BORDER-TOP-WIDTH: 0px" cellSpacing=1 cellPadding=8 width="100%" align=center border=0><TBODY><TR title="הודעה 523585" vAlign=top><TD class=alt1>אבל אם אני מסדר את זה אני צריך להקטין את הגופן.
להקטין????
ממש תודה;)
</TD></TR><TR><TD class=thead colSpan=2></TD></TR></TBODY></TABLE>

• הוסף לסימניות
העליון מדהים!!!
אני חושבת שהטקסט למטה לשבור עם שחור.

• הוסף לסימניות
הירוק והאדום - צבעים הופכיים - זועקים בעיניים.

תחליף את צבע הסרט למשהו אחר (תכלת למשל?) וזה כבר ישחרר אותך מהצורך בירוק ברקע.
העירו לך כבר על שבירת שורות.

הכותרת "זה שווה לך" - לא בעברית תקנית ולא ברור מה הקשר שלה לויזו'אל ולמסר הפרסומי.

• הוסף לסימניות
העיצוב מעולה

הטקסט- מעבר לשבירת השורות (ברור שתקטין..)
לא טוב מבחינת העברית.
יש שם חזרה מיותרת...

• הוסף לסימניות
ל-naamah

יש לך אולי כותרת שונה ???
תודה מראש!
(כולם יכולים להציע כותרת לא רק naamah;))

• הוסף לסימניות
"זה משתלם לך" למשל ישתלב טוב יותר ועדיין אפשר לחשוב על משהו טוב יותר
חזרה מיותרת בטקסט על המילה "היום". אם הטקסט לא מוכתב לך אני יכולה לעזור בשכתוב

• הוסף לסימניות
:)גם ה"טוב יותר" אצלי היה מיותר..
עדיין, אשמח לעזור

• הוסף לסימניות
מדהים רק הרכב צריך להיות יותר גדול

• הוסף לסימניות
יפה, אבל לא משדר את מה שזה צריך לשדר....
אני הייתי בטוחה שזה פרסומת להגרלה על רכב... ממש לא חשבתי על כיוון של חברת השכרה....

• הוסף לסימניות
שלום
לעניות דעתי אתה צריך לחשוב מה אתה רוצה להדגיש... אם אתה מדגיש את הרכב עד הבית לדעתי כדאי לך לחפש תמונה עם רכב בתוך חבילת דואר או ארגז שנראה כמו חבילה (או פשוט לשחק בפוטושופ ולבנות משהו כזה) ולהניח בפתח של בית. כותרת מומלצת "רכב שכור... הכי טוב עד הבית!!! (כן פשוט וקל. המשפטים בסוף שזקוקים לעריכה ולקיצור יסייעו בהבנת השירות) אם ההדגשה היא השירות והמחיר. הקונספט כבר צריך להיות לדעתי שונה לגמרי.

אדיר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה