כללי מה דעתכם לוחופש?

• הוסף לסימניות
כמה הייתם משלמים על זה מודפס על כרומו? (כל הזכויות שמורות)

קבצים מצורפים

• לוחופש.jpg
    KB 532.5 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
מתוק!
בתור אמא הייתי קונה ב20 ש"ח,
בתור גננת/ מורה- 5-7 ליחידה...
נראה לי...

• הוסף לסימניות
סתם אגב...
כתבת שאת מדפיסה על כרומו
הבעיה שכשכותבים על כרומו זה נמרח אז כדאי לחשוב על זה קודם...
מאוד חמוד
ולא נראה לי שגננות ישלמו על זה כמו שכתבו מעלי...
צריך להכיר את עם הגננות בשביל להבין שהם לא יוציאו כ"כ הרבה בשביל כזה דבר. כי זה רק 5 ש"ח אבל תכפילי ב30 ילדות וזה יוצא לא משתלם...

• הוסף לסימניות
אני בתור אמא הייתי משקיעה בזה 5-7 ש"ח

• הוסף לסימניות
איזה חמוד.
אבל החופש לא מידי קצר?

• הוסף לסימניות
הלוח הוא עד בין הזמנים. דרך אגב הצבעים לא כמו במציאות. הדפסתי את זה על כרומו יש עטים שלא נמרחים.

• הוסף לסימניות
עולם קטן הוציא אחד חינם

• הוסף לסימניות
זה חמוד מאוד, אבל לא הייתי משלמת על מוצר שניתן בקלות להשיג בחינם (כפי שכבר נאמר - לוח חופש בגודל 50*70 הגיע בחינם עם "עולם קטן" השבת).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה