כללי מה דעתכם לסיפור?

• הוסף לסימניות
:(
לקוחה התקשרה אלי ובקשה שאתן לה שמות לעסק שלה ועיצוב לוגו.
באותה זמן היה לי עומס רב, והעברתי לאותה לקוחה עבודת וידאו שהייתי צריכה לעשות למשהו אחר ולא היה לי זמן לעשות,
אז הלקוחה אמרה שאני אעצב לה את הלוגו ובתשלום היא תעשה לי את המצגת.

אחרי חודש היא שולחת לי הודעה שמשהי כבר מצאה לה שם, ולכן היא מבקשת שאני אשלח לה את הכסף על אותה מצגת (שאמורה היתה להיות על חשבון הלוגו שהייתי אמורה לעצב לה)
מה אתם אומרים, אני אמורה לשלם לה על אף שבזמנו הצעתי לה הרבה שמות לעסק?

• הוסף לסימניות
שאלה הלכתית לרב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;563909:
:(
לקוחה התקשרה אלי ובקשה שאתן לה שמות לעסק שלה ועיצוב לוגו.
באותה זמן היה לי עומס רב, והעברתי לאותה לקוחה עבודת וידאו שהייתי צריכה לעשות למשהו אחר ולא היה לי זמן לעשות,
אז הלקוחה אמרה שאני אעצב לה את הלוגו ובתשלום היא תעשה לי את המצגת.

אחרי חודש היא שולחת לי הודעה שמשהי כבר מצאה לה שם, ולכן היא מבקשת שאני אשלח לה את הכסף על אותה מצגת (שאמורה היתה להיות על חשבון הלוגו שהייתי אמורה לעצב לה)
מה אתם אומרים, אני אמורה לשלם לה על אף שבזמנו הצעתי לה הרבה שמות לעסק?
אם העיסקה היתה שאת נותנת שמות ומעצבת לוגו והיא עורכת וידיאו ואף אחד לא משלם לשני אז לא נראה לי שאת צריכה לשלם.
היה לה מישהו שנתן לה שם אחר.
לבריאות זה לא קשור לעיסקה.
את את שלך עשית ובזה שילמת.
זה שלה אין צורך בזה זה כבר בעיה שלה.
(אלא אם כן סוכם מראש אחרת)
באם את עדיין לא עשית לה את הלוגו אז זה כבר סיפור אחר.

• הוסף לסימניות
בדיוק כך זה היה,
אני עדיין לא עשיתי לה את הלוגו, כי היא עדיין לא בחרה את השם לעסק.
(נתתי לה 22 שמות לבחירה, ואף אחד לא מצא חן בעיניה, וגם אם כן, את הלוגו עוד אפשר לעשות???)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;563922:
בדיוק כך זה היה,
אני עדיין לא עשיתי לה את הלוגו, כי היא עדיין לא בחרה את השם לעסק.
(נתתי לה 22 שמות לבחירה, ואף אחד לא מצא חן בעיניה, וגם אם כן, את הלוגו עוד אפשר לעשות???)
אם כך הסיפור יותר מסובך!
שאלה מה קדם למה.
ועוד הרבה דברים.
לעשות עכשיו את הלוגו זה כמו כוסות רוח למת

• הוסף לסימניות
מבחינת מה?
מה יסתבך פה עכשיו?

• הוסף לסימניות
מבחינת מה?
מה הסתבך פה עכשיו?

• הוסף לסימניות
כי היא מראש כפי שאני מבין לא רצתה את השמות.
אבל השאלה מתי היא סיימה לעשות את המצגת באיזה שלב בסיפור.

• הוסף לסימניות
היא ביקשה> וקבלה עוד שמות גם אחרי שהיא גמרה את המצגת!

• הוסף לסימניות
איך שנראה לי המקסימום שיש לה אצלך זה זכות לעשות לוגו.
כסף היא לא יכולה לקבל בחזרה.

• הוסף לסימניות
אם לא ההסכם הזה הרי לא היית מעבירה לה את המצגת והיית מרויחה בעצמך
ז"א היה ברור לך שהיא תבחר אחד מהשמות, לא חשבת שאולי יש אפשרות אחרת שהיא לא תאהב שום שם ואז? לקחת סיכון מראש או שלא חשבת יותר מדי? זה בהחלט שאלה הלכתית
יתכן שזו בעיה שלה אז שהסכימה

• הוסף לסימניות
בהחלט!
הייתי בטוחה! כך היה ההסכם ביננו, היא עושה לי את המצגת ואני מעצבת לה את הלוגו!
מה גם שהבאתי לה שמות, וזה לא דבר שאני אמורה לשפוך "בחינם"...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איצה מאייר;563953:
איך שנראה לי המקסימום שיש לה אצלך זה זכות לעשות לוגו.
כסף היא לא יכולה לקבל בחזרה.

כך בכל אופן גם אני חושבת!

• הוסף לסימניות
תודה לכל המסיעים!
הסתדרתי בסוף עם הלקוחה!
אני מעצבת לה לוגו חדש!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;563978:
תודה לכל המסיעים!
הסתדרתי בסוף עם הלקוחה!
אני מעצבת לה לוגו חדש!
סוף טוב הכל טוב.:)

• הוסף לסימניות
מה סיכמתן?
אם סיכמתן על פי עצתה [כפי שהובן מהסיפור] שהתמורה לסרט תהיה עיצוב לוגו, אז היא לא יכולה להחליט עכשיו שהיא רוצה תשלום בדרך אחרת.
יכול להיות שאם מלכתחילה היא היתה אומרת לך שהיא רוצה לעשות זאת בכסף, לא היית מסכימה.

• הוסף לסימניות
אגב, יש לי הרגשה שאותה לקוחה פנתה להרבה מהפורום וכולם הציעו לה שמות. אני צודקת? שיטה חדשה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה