מה דעתכם (מעוניין לשמוע כל בקורת)?

• הוסף לסימניות
מה דעתכם (מעוניין לשמוע כל בקורת)?
אין להעתיק! כל הזכויות שמורות!

קבצים מצורפים

• MOON AFTER FS.jpg
    KB 811 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
זה צילום מלוין?

• הוסף לסימניות
לא ולא. זו תמונה ממצלמת קנון (צלמתי השבוע).

• הוסף לסימניות
לא ולא. זו תמונה ממצלמת קנון (צלמתי השבוע).

• הוסף לסימניות
איפה מוצאים את הירח כל כך מקרוב?

• הוסף לסימניות
איפה מוצאים את הירח כל כך מקרוב?

• הוסף לסימניות
מדהים! ממש מצלמה טלסקופית!
(תוכל לצלם לי בבקשה את נגה?הוא זורח בשעת השקיעה במערב:))

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!!!!!
זה נראה כמו נשיונל......

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!!!!!
זה נראה כמו נשיונל......

• הוסף לסימניות
בהצלחה באשכול.
תמונה מהממת!
תעלה עוד:)

• הוסף לסימניות
יפה מאד,
ציוד?

• הוסף לסימניות
מהירות? חצובה? הרי זה לילה.
נראה לי שיש טיפה צהוב מיותר בתמונה.
ופעם שמעתי שיש איסור לצלם את גרמי השמים
יכול להיות?

• הוסף לסימניות
צלמתי אותו ללא חצובה, יש לי במצלמה שלי מייצב טוב מאוד. גם הירח היה מאוד מואר (לא היו עננים כלל) כך שלא הייתה כל בעיה. הסגר עבד במהירות 1/200, וה-ISO 160.

• הוסף לסימניות
(לאחינועם) ייתכן בהחלט שיצא צהוב מידי. המחשב שלי לא מראה את הצבעים נכון, לצערי.

• הוסף לסימניות
יפה.

תמונה קלאסית לצלמים עם זום גדול.. תמיד זה מפתיע כמה זה נגיש ולא תמיד חושבים על זה..

הצבע לא מדויק.

• הוסף לסימניות
אתה בהחלט צודק! לצערי כך המחשב שלי מעבד צבעים.:(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה