כללי מה דעתכם, משכנע?

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל חוו"ד על המודעה.

קבצים מצורפים

• מודעה איכלר למייל.jpg
    KB 407.3 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
קצת עמוס מידי........

מהמהם!
אבל לא מצליחים לראות הכל וזה קצת מייאש מראש וחבל.
תורידי קצת.....

• הוסף לסימניות
הרעיון מאד יפה ומתאים לנושא,
הייתי מורידה מלל, מדיייייייי עמוס.....
לעשות משפט לכל דו שיח ולא סיפור שלם...
בהצלחה
עבודה יפה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י next;1875750:
אבל לא מצליחים לראות הכל וזה קצת מייאש מראש וחבל.
תורידי קצת.....

פה מאד הקטנתי כדי להעלות
במציאות האותיות יותר גדולות ויותר ברורות

• הוסף לסימניות
נשמע טפשי שעוד 10 חברות הכינו בדיוק מה שהיא, זה נראה כאילו אין מספיק מתכונים בספר... אולי עדיף שעוד 10 חברות הביאו מתכון מתוך הספר, אבל לא את אותו מתכון

• הוסף לסימניות
מודעה יפה ומושכת! לא משנה בדיוק המלל, העיקר שנעצרים על המודעה, זה נראה כמו קומיקס ומושך לקרוא

ושאפו על העיצוב, שלמרות העומס המודעה נעימה לעין ומעוצבת בטעם!

תמשיכי להצליח!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י במבה נוגט;1875772:
נשמע טפשי שעוד 10 חברות הכינו בדיוק מה שהיא, זה נראה כאילו אין מספיק מתכונים בספר... אולי עדיף שעוד 10 חברות הביאו מתכון מתוך הספר, אבל לא את אותו מתכון

זה בא להראות עד כמה המתכון מוצלח, ועד כמה הספר פופולארי!

בנוגע לעיצוב, באמת צריך לדאוג לכמה חללים ריקים להוריד מתחושת העומס, וכן לתמצות הטקסטים למינימום ההכרחי להבנת המסר,עם זאת הגוונים והסגנון העדינים
בהחלט מקילים על התחושה הנ"ל.

יפה מאוד-בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושנה דרור;1875931:
זה בא להראות עד כמה המתכון מוצלח, ועד כמה הספר פופולארי!

אולי.
בכל אופן זו דעתי.
אישית, אם יציעו לי להכין מתכון מוצלח אבל יש סיכוי שעוד 10 יכינו אותו, לא הייתי משתכנעת.

• הוסף לסימניות
אולי תורידי את השוליים הוורודים בחלק העליון של המודעה, לדעתי
הם מיותרים ויוצרים עומס.
אבל בסך הכל אהבתי:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י במבה נוגט;1875958:
אולי.
בכל אופן זו דעתי.
אישית, אם יציעו לי להכין מתכון מוצלח אבל יש סיכוי שעוד 10 יכינו אותו, לא הייתי משתכנעת.

בת כמה את?
אם תשימי לב, הספר מיועד לילדות ולצעירות. ילדה בת 12 בד"כ מבסוטה מ-א-ד מהעניין שכל החברות שלה הכינו אותם לחמניות. זה אומר שהיא 'בעניינים'

• הוסף לסימניות
בעיני אם זה בגודל גדול מספיק, דווקא זה מענין שיש הרבה מה לקרוא..
אני משוגעת על העיצוב של הכריכה :)
כזה מתוק!!!
המון הצלחה, אצלנו הספר כבר קרוע ובלוי מרוב שימוש.. נראה לי חייבים חדש. :)

• הוסף לסימניות
לי לא נראה עמוס, דווקא מוצלח, צבעוני ומושך.
קהל היעד צעיר, אל תשכחו.
הצעירים אוהבים עמוס, להתעמק וכו...

• הוסף לסימניות
דווקא העיצוב מהממם
תנסי אולי להקטין קצת את הכיתוב האמצעי נרות מהבבים וכו'...
זה יצור קצת חלל ...

• הוסף לסימניות
מקסים! בול לגיל הצעיר!
אהבתי את הדמויות והצבעים הרגועים.
העיצוב מושך מאוד . ולדעתי דווקא הכיתובים גורמים לי חשק לקנות .
מגרה ממש

• הוסף לסימניות
לא מתמצאת בגרפיקה, בתור ציירת- יופי של מודעה!
מזמינה, מתוקה ובגובה העיניים.
בהצלחה במכירות!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שולה;1876027:
בת כמה את?
אם תשימי לב, הספר מיועד לילדות ולצעירות. ילדה בת 12 בד"כ מבסוטה מ-א-ד מהעניין שכל החברות שלה הכינו אותם לחמניות. זה אומר שהיא 'בעניינים'

נו אני בת 12.

סתם :rolleyes:

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהרקע המנוקד לא מוסיף לעומס.
זה עושה בלגן בעיניים.
לא יודעת להציע משהו במקום אבל כדאי לנסות עוד אופציות.

• הוסף לסימניות
אחלה מודעה, צבעונית, כייפית ומושכת. מה זה משנה הפרטים הקטנטנים והפילוסופיות, לגרפיקה צריך להימשך איך שרואים אותה כל השאר זה פינטס... ודווקא הרעיון חמוד בעיני.
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
---

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צא;1877400:
אני חושבת שהרקע המנוקד לא מוסיף לעומס.
זה עושה בלגן בעיניים.
לא יודעת להציע משהו במקום אבל כדאי לנסות עוד אופציות.

גם לדעתי - הנקודות מיותרות. המודעה מספיק מלאה וצבעונית. אם תורידי את הנקודות - זה יוריד מהעומס ויצור קצת ריק נחוץ.
וחוץ מזה -המודעה מושכת מאוד ומ-ה-מ-מת!!!! (אני לא גרפיקאית, כפי שאתם רואים. הגרפיקאים בוחנים את המודעה בעין המקצועית ובביקורתיות מסוימת. תקשיבי בעיקר לדעתם של אלה שלא מדברים מתוך המקצוע, כי הרי המודעה הזו מיועדת לא רק לגרפיקאים. כך שאנחנו המדד....;))
אהבתי מאוד!!! מעוצב בחן ובטוב טעם! דוקא המשוב הרב והמגוון מגביר את הסיכויים להתפתות ולקנות. זה באמת נראה ספר מוצלח במיוחד!
ואגב - אהבתי גם את הילדים. חמודים ועדינים כאלה...:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה