מה דעתכם/ן

• הוסף לסימניות
קצת קשה לראות, התמונות קטנות לי.
עיצוב שונה וחמוד.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד
לדעתי לא כדאי לבזבז הרבה שטח על רקע
תני אותן יותר גדולות.
הכי יפה תמונה נטו בענק

• הוסף לסימניות
ממש חמוד אבל לדעתי העיצוב גונב את ההצגה מהתמונות שנראות מקסים - המקום שהילד מצולם נראה מיוחד, קו נקי וחלק יותר -התמונות יקבלו את הכבוד המגיע להן
בהצלחה

• הוסף לסימניות
לא רע.
אבל לא כלל אחד יאהב.
אפשר להגדיל יותר את התמונות וליישר את התמונות בעמ' הימני

• הוסף לסימניות
הסלסול האדום לא מדבר באותה שפה עם החיתוך של התמונות וה'סלוטייפ' המלוכלך.

• הוסף לסימניות
יותר טוב, תני לראות את זה בלי כלום לשם ההשוואה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גלבוע;1393755:
הסלסול האדום לא מדבר באותה שפה עם החיתוך של התמונות וה'סלוטייפ' המלוכלך.

אני אהבתי

• הוסף לסימניות
הסלסול מתאים מאוד,
זה סרט בד וזה משתלב מצוין,

אגב, אני הייתי פותחת יותר את כל התמונות.

• הוסף לסימניות
עכשיו - ממש טוב!

• הוסף לסימניות
האחרון מעולה.
אם כי אחרי שהורדת את הסרט המסולסל טיפה חסר לי האדום שהוסיף
תנסי לרשום ברווח בין התמונות, באדום, פעם אחת RUN

המשך הצלחה

• הוסף לסימניות
גם אני חושבת שככה זה מקסים.

• הוסף לסימניות
ממש מתוק!
אחרי התקונים זה ממש מושלם!
למרות שהכיתוב האדום קצת תקוע לי בין התמונות,
אולי תנסי ברקע כמו כיתוב מים אדום (כמו שהיה בהתחלה בעמוד השני)
חוץ מזה ממש מקסים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה