מה דעתכם? נוכלים או לא?

• הוסף לסימניות
קיבלתי בספאם את ההודעה הבאה, לכאורה מ'גוגל' הרשמית, אני מצרף את הקובץ לעיונכם, נראה לי לא מריח טוב מדיי... (אני נמנה בין 12 זוכים בלבד!)
אז מכאן אזהרה למקבלים מייל כזה לנהוג במשנה זהירות.

מצורף הקובץ המקורי והתרגום באדיבותה העילגת של googe translate.

קבצים מצורפים

• גוגל בריטניה בע.pdf
    KB 194.3 · צפיות: 31
  • Google.pdf
    KB 509.1 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
תחשוב שנייה
אם גוגל הייתה שולחת את זה, היא לא יכלה לגרום לכך שזה ידלג על מסנן הספאם שהיא עצמה יצרה?
וחוץ מזה, מספר ה"זוכים המאושרים" עבר מזמן את ה12, אולי 12000

• הוסף לסימניות
גם אני קיבלתי פעם את ההודעה הזו ויצרתי איתם קשר, הם ביקשו שאני יעשה ההעברה של סכום מסוים בשביל התהליך, כתבתי להם שאני רוצה לבוא למשרדי עורך הדין בשביל לשלם במזומן, ומאז נ ו ת ק הקשר......

• הוסף לסימניות
ברור לגמרי שזה לא מגוגל!!!
הזיוף עלוב! לא השקיעו עליו הרבה זמן. אפילו הלוגו של Google מפוקסל...

• הוסף לסימניות
איך אומרים... רוץ לקנות לוטו, יש לך מזל טוב, כאחד מתוך מיליוני משתמשי גוגל זכית בפרס...

• הוסף לסימניות
סתם שטויות !!במיוחד שזה מאנגליה, אני ביררתי וזה לא אמין!

• הוסף לסימניות
זה הגיע גם אלי - שום כלום - אחרי שמאיימים עליהם במשפט - הם נעלמים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה