כללי מה דעתכם? עבודה שנעשתה בחצי שעה

• הוסף לסימניות
מה דעתכם?
עבודה שנעשתה בחצי שעה
דרישת הלקוח הייתה להגיש את העבודה במהירות
והוא אכן היה מרוצה

מה אתם חושבים? אשמח לשמוע חוות דעתכם

קבצים מצורפים

• 3.jpg
    KB 165.8 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
באמת נחמד.
מה שמפריע לי - ה'מודעות' ש'מוברגות' לקיר... הוצאת אותן מפרופורציה כך שהברגים לא עגולים...
בכל מקרה, העיקר שהוא מרוצה.

• הוסף לסימניות
רעיון חמוד מאוד!!!
לי קצת הפריע האדום אבל אולי כך הוא יותר צועק(?)

• הוסף לסימניות
גם לי מפריעה הצבעים נראה לי שהשחור לא מספיק בולט
אך העיקר יש לקוח מרוצה.

• הוסף לסימניות
תודה, ההערות מאד מחכימות באמת לא שמתי לב לברגים שהתעקמו ואכן לגבי השחור הוא קצת נבלע(המיתוג שלהם זה לוחות ברזל על עץ דבר שממש מקשה אבל באמת הייתי צריכה להבהיר עוד את הלוחות)
אקח את ההערות לתשומת ליבי לגבי המודעות הבאות - כי סה"כ זה המיתוג שלהם

• הוסף לסימניות
יפה מאוד
אלא שהמחיר כבר נדרס והאופניים טרם עבר עליו.
שמת לב?

• הוסף לסימניות
יוני, למה אתה אומר כך? בכל משבצת ישנן אופניים שדרסו את המחיר. אינך מבחין?

• הוסף לסימניות
לדעתי מודעה מיוחדת, הברגים וכל השאר ממש לא אמורים להיות מדויקים כי מדובר "במודעה מודרסת" זה סגנון המודעה.

• הוסף לסימניות
שימי לב שבדרך כלל הם משתמשים בפונטים אחרים-
לא אמורים לשמור על אחידות, או שבכל מחירון אפשר לכתוב בפונט אחר?
(ואולי תצליחי לשכנע אותם לשנות את סגנון לוחות הברזל והעץ? אני ניסיתי ולא הלך :) )

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוניברסל;335606:
יפה מאוד
אלא שהמחיר כבר נדרס והאופניים טרם עבר עליו.
שמת לב?
האופנוע פונה קדימה, וצריך לפנות אחורה...
אגב, עבודה ממש חמודה, ועוד בחצי שעה!
הייתי מוסיפה סימן של צמיג היכן שהאופנוע עבר, וכן לא כ"כ ברור המחיר שנדרס בחלק העליון.

• הוסף לסימניות
מה?

נכתב ע"י מתקדמת;335724:
אני פשוט מכירה את הלקוח,
דיברתי איתו מזמן בקשר לתדמית הזו,
אבל הוא מתעקש... מה לעשות :)

• הוסף לסימניות
האופנועים לא נראים קצת כמו ג'וקים?

• הוסף לסימניות
כיוון חשיבה מעניין
הבאתי את הקובץ באופן מוקטן כך שאפשר להיות יצירתיים בכוון החשיבה לגבי האופנועים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י agav;335769:
גם לי הם היו נראים חרקים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה