כללי מה דעתכם? עיצוב ראשון שלי...

• הוסף לסימניות
תגידו חופשי...

קבצים מצורפים

• מנור מכירת בגדי נערות.jpg
    KB 210.3 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
הלוגו מפוקסל והפונט זוועה
חוץ מזה מוצלח!!

• הוסף לסימניות
ירושלים עם י' אחת

• הוסף לסימניות
לעיצוב ראשון זה בסדר גמור. יש לך עוד דרך לעבור וללמוד, אבל גישה עיצובית יש לך.

כל ההערות ביחס לעיצוב ראשון:

הערות חיוביות
1. הסידור של האלמנטים והטקסט יפה, דברים נמצאים יחסית במקום.
2. שיחקת יפה עם הגדלים והצבעים של הטקסט. לא צבע / גודל אחיד, וגם לא יותר מדי.
3. ניסיון יפה של שילוב הלוגו בתמונה, עם קצת ליטוש זה יכול להראות מוצלח מאד.

הערות קצת פחות חיוביות
1. שחקי יותר עם פונטים, צרי לעצמך אופציות בחירה מגוונות ולא פונט-ברירת-מחדל כזה.
2. תערכי את הטקסט, יש המון בלאגן במיוחד בכתובת. שימי תאריכים במקום בולט.
3. תמנעי כמה שאפשר מפקסול, ע"י בחירת תמונות גדולות יותר. חבל, הלוגו לא קריא ולא ברור.
4. שימי כותרת ראויה למעלה, גדולה ומאירת עיניים אך לא חורגת מגבול הטעם הטוב.
5. שחקי קצת יותר עם הגוונים, האדום זועק מדי על השחור, תרככי קצת שיהיה נעים לעין.
6. הכי חשוב - תביטי בעבודות של חבר'ה מקצועיים שלמדו ויודעים מה הם עושים, זה יעזור לך לקבל כיוון מדוייק יותר.

נתתי כאן הערות בסיסיות שתוכלי ליישם כבר על העיצוב הנוכחי, אך בסה"כ הכללי - יחסית לעיצוב ראשון את בכיוון!

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אם אפשר עוד הערה קטנה ברשותך: הטקסט מאוד מאוד קרוב לשוליים...

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים!
האמת שאינני מתיימרת להיות מעצבת גרפית -זו מודעה למכירה של עצמי והייתי רוצה לדעת אם מודעה כזו עוברת בשביל לפרסם אותה- אני חייבת לשנות כל פעם לפי התאריכים והמיקומים שמשתנים ויותר נח לי שזה בידים שלי.
אגב התגובות כאן ממש עושות חשק דוקא לנסות ליצור עוד ולהציע לעיון חו"ד המחכימות!
תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שביט;1123313:
תודה לכל המגיבים!
האמת שאינני מתיימרת להיות מעצבת גרפית -זו מודעה למכירה של עצמי והייתי רוצה לדעת אם מודעה כזו עוברת בשביל לפרסם אותה- אני חייבת לשנות כל פעם לפי התאריכים והמיקומים שמשתנים ויותר נח לי שזה בידים שלי.
אגב התגובות כאן ממש עושות חשק דוקא לנסות ליצור עוד ולהציע לעיון חו"ד המחכימות!
תודה!

אם כך, אני ממליץ לך לפנות למעצב בעל ניסיון שיעצב לך מודעה מקצועית, יביא לך את הקבצים, ותמיד תוכלי לשנות את הפרטים אצלך במחשב.

ותעצבי עוד ותעלי לכאן! תעקבי אחרי התגובות הבונות ותשתפרי מעיצוב לעיצוב.
הרבה מעצבים (כולל אני) התחילו בהרבה פחות ממה שהצגת כאן.
בהצלחה! :)

• הוסף לסימניות
ואוו תודה זה ממש מדרבן.
ואגב איזה סגנון פונט יכול להתאים לכאן יותר?

• הוסף לסימניות
על העיצוב דיברו כאן מספיק.

המודעה לא משדרת בגדי נערות,
חשבתי בתחילה שמדובר בעוד סרט לנשים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה