כללי מה דעתכם על האיור הזה?

• הוסף לסימניות
אני מעמדת בימים אלו חוברת של מאמרים קצרים בנושא עבודת הלב (עבודה רגשית). המאיירת שמלווה את הפרוייקט, איירה את האיור הזה בתור איור פותח. שם החוברת "ללמוד שוב לאהוב".
חשוב לי לשמוע ממכם איך אתם מרגישים לגבי האיור, האם הוא מדבר אליכם או לא ומה הוא מעורר בכם. החוברת בפורמט קטן, דקה , ולמבוגרים. (אין לעשות שימוש באיור כמובן). תודה!

קבצים מצורפים

• kc.jpg
    kc.jpg
    KB 31.5 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
ציור יפה
אבל זה נראה שהצינורות משתעלים ויורקים עלים....

• הוסף לסימניות
איור יפה!
מתאים למבוגרים,
מראה על צמיחה, התקדמות, פריצת דרך
אהבתי את ההפשטה והחיבור בין2 העולמות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נקודת מחשבה;2294500:
ציור יפה
אבל זה נראה שהצינורות משתעלים ויורקים עלים....

הצינור הזה במיוחד

קבצים מצורפים

• 5-5.PNG
    KB 46.2 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
הרעיון מיוחד
הביצוע גם.

האסיסואציה שזה העלה בי היה של חולי, צינתור, ניתוח לב.... לא משהו שמח :(

יופיע צבעוני או ש"ל?
אולי בצבעוני יתן יותר תחושה של צמיחה ותקווה

• הוסף לסימניות
סגנון יפה!

• הוסף לסימניות
יפה מאוד! אני רואה לב אבן שמתפורר וממנו צומח לב בשר.
(כמו שאמרו תטפלי בצינורות שמשתעלים...)
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
עורר בי אסוציאציות לא נעימות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרחיה;2294633:
יפה מאוד! אני רואה לב אבן שמתפורר וממנו צומח לב בשר.
(כמו שאמרו תטפלי בצינורות שמשתעלים...)
בהצלחה!

תודה שרחיה, זו בדיוק הייתה החשיבה מאחורי האיור הזה. יש לכם רעיונות איך אפשר להשאיר את הרעיון אבל להוריד את מה שמפריע לכם? כן רצינו חשיבה מופשטת ובוגרת, אבל אני מבינה שהצמחיה עושה לכם משהו לא טוב...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמולט;2294534:
הרעיון מיוחד
הביצוע גם.

האסיסואציה שזה העלה בי היה של חולי, צינתור, ניתוח לב.... לא משהו שמח :(

יופיע צבעוני או ש"ל?
אולי בצבעוני יתן יותר תחושה של צמיחה ותקווה

מצטרפת, לקח אותי ישר לעולם הרפואה (חולי לב)
או במקרה היותר טוב... שיעור טבע.
אם כי הרעיון עצמו באמת מיוחד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה