מה דעתכם על האיור???

• הוסף לסימניות
וואי, אהבתי מאד...!
האיור מיוחד בעיניי דווקא כששמות החודשים לא מופיעים.. פשוט כיף להביט ככה ו"להזכר" איזה חודש זה, באמצעות ההמחשה.
טבת אולי קצת חמוד מדי, ותמוז גאוני!

עלי והצליחי! :)

• הוסף לסימניות
מקסים! כ"כ מושקע!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Haim6130;1183096:
וואי, אהבתי מאד...!
האיור מיוחד בעיניי דווקא כששמות החודשים לא מופיעים.. פשוט כיף להביט ככה ו"להזכר" איזה חודש זה, באמצעות ההמחשה.
טבת אולי קצת חמוד מדי, ותמוז גאוני!

עלי והצליחי! :)

:p

• הוסף לסימניות
הרעיון יפה, הגימור קצת מפריע לי

• הוסף לסימניות
מקסים ומיוחד!!! איזה כיף לראות ולחוות! הציור הזה ממש מוביל את הצופה לתוך החויה של החודש!

הייתי מצפה לפעלול מעניין בחודש אדר. מתאים לו, לא? אולי קטר הפוך עם גלגלים למעלה, אולי גלגלי שיניים, לא יודעת.
תתפרעי קצת… ואולי זה יהיה נושא לאתגר שבועי ;)

• הוסף לסימניות
יפה במיוחד,
בחודש אייר, האב והילד נראים מושלכים באש, אולי להרחיקם קצת מן האש
בהצלחה

• הוסף לסימניות
כמה מחשבה השקעת בכל חודש איזה יופי

• הוסף לסימניות
מתוק מתוק!
פשוט כיף להביט בציורים,
סגנון הקו החלק והצביעה נעימים לעין:p

• הוסף לסימניות
מקסים ביותר

החיבור שם בין הקרונות בסיבוב לא מסתדר לי

• הוסף לסימניות
מקסים!
הייתי משדרגת את הפרספקטיבה של ניסן ואייר.

• הוסף לסימניות
איזה השקעות..הרעיון ממש יפה!! והביצוע-מהמם!!

• הוסף לסימניות
מדהים.

מדהים!

אם יורשה לי את דעתי הקטנה על הציור המהמם שלך...

הדבר הראשון ששמתי לב אליו זה הצבעים. אמנם זה צבעוני מאוד, אבל הגוונים עצמם קודרים משהו... בגוון האפרפר יותר שלהם...

וטבת, החיילים מעלים אסוציאציה של ילדים רוקדים... הייתי עושה אותם יותר קשוחים ועומדים. מלאי חרבות. ולא מחזיקים ידיים.

ובכללי-יפה מאוד! וגם-הדמויות המצוירות ממש מתוקות!

• הוסף לסימניות
נראה מאוד מושקע! כל הכבוד!
החיבור של שבט וניסן לקרונות האחרים קצת ברח, כדאי לסדר את הפרספקטיבה של הקרונות.
סגנון הצביעה מאוד ילדותי ופשוט וחמוד
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה