תודה רבה. העבודות באתר הן לא רק שלי אלא של עוד 2 מעצבים.נכתב ע"י חלומי;738204:מדהים מילה קטנה
בול הסגנון שלי
איפה למדת?
תודה רבה, הערה מצויינת!!נכתב ע"י פסים;738478:אתר יפהפה, קו נקי ומיוחד!
מה שטיפ טיפה הפריע לי, וזה ממש לא קשור לאתר, זה כתובת המייל של gmail.
אם כבר יש לך דומיין, למה לא לעבוד עם googleapps ולפתוח תיבת מייל על הדומיין שלך? <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אבל זה ממש בקטנה...
לא שידועה לי. חשוב מאוד, תודה!נכתב ע"י איש תם;738497:חסום לנתיבים...
יש סיבה?...
נכתב ע"י איש תם;738575:זה התשובה שקיבלתי:
לקוח/ה נכבד/ה שלום רב,
http://fusion-studio.co.ilfficeffice" /><O
></O
>
האתר שביקשת לא אושר לחשבונך כיון שהוא מכיל תכנים אשר אינם הולמים את מדיניות החברה .<O></O
>
בברכה,<O></O
>
צוות נתיב<O></O
>
***5971***<O></O
>
תודה רבה, דווקא כל האיורים של מאייר אחדנכתב ע"י שקוף;738569:אני בנתיב ופתוח
אומנם כל התארים שעיצבת לא נפתחים כי צריך לבקש מהם אתר אתר.
אבל האתר מקצועי מאאד!!
אגב. רואים שמדובר בכמה אנשים ולא בנאדם אחד.
זה ממש כמה סגנונות.
למשל הציורים. יש שם כמה סגנונות שונים לגמרי!!
בנאדם אחד יכול??? אולי.
המון הצלחות.
לוגויים מדהימים.
עבודות יפות ומושקעות.
את הלוגו של: סזאן קייטרינג הכי אהבתי.
כן, כפי שאמרתי יש עוד דברים לעדכן ולסדר. תודה רבה!נכתב ע"י ביקי;738595:מדהים. עבודות משגעות!
שים לב בלוגואים על רוב הלוגואים כתוב "לוגו: לשם"
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים