מידע שימושי מה דעתכם על הדיסק של חמודי?

• הוסף לסימניות
כללית השקיעו בדיסק מיוחד לחנוכה לציבור החרדי
אם עוד לא הורדתם אתם מוזמנים להיכנס לכאן ולהוריד דיסק מרתק לילדים בחיני חינם (בפיקוח משמרת הקודש והחינוך ב"ב)
נשמח מאד אם תכתבו לנו כאן תגובות והתרשמויות שלכם ושל הזאטוטים החמודים :)

חנוכה שמח!

• הוסף לסימניות
הילדים שלי ממש ממש אוהבים.
רק שזה אגב, לא דבר חדש:)
יש לי את זה בבית בדיסק כבר כמה שנים.....
האמת שהתלהבתי שהם הוציאו משהו חדש, ואז ראיתי שזה אותו דבר...
ממש ממש נשמח אם יוציאו דברים חדשים!!!
אוהבת את הקונספט שלהם שמאוד קליל, שפה ברורה, שירים+סיפורים, מסר והרבה עניין!

• הוסף לסימניות
אפשר קישור לדיסק הנ"ל? לא מצאתי

• הוסף לסימניות
שנים הילדים שלי מאזינים לזה, וגם לשאר התקליטים של החגים האחרים, אבל זה ממש ישן, מה התעוררתם עכשיו?
וכמובן, שמאד נשמח כמו כולם לקבל עוד מהמוצרים של ברמן - הלפרט לחגים וסתם כך.

• הוסף לסימניות
דווקא היה לי ברור שזה אותו דיסק שחולק לפני שנים מספר, ובכל זאת שמחתי מאוד לקבל אותו בצורה כל כך נגישה ומזמינה, שלחתי לכמה חברות ובנות משפחה את הקישור לפרוג.

• הוסף לסימניות
הילדים שלי נהנים מאוד לשמוע.
ואני ממש נהנתי שזה נגיש ומזמין. ממש נוח.

על הדרך לימדתי אותם מה זה פרסומת סמויה/גלויה ולמה בכלל יש פרסומות סביבנו... הגדול שלי כבר יודע לזהות ומעדכן אותי כשמזהה פרסומת בטקסט...:D

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה