מה דעתכם על ההצעה? הייתם מנסים לשפר?

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע את דעתכם
מדובר בשותפים, 2 זוגות שלוקחים משכנתא 75 אחוז מערך הדירה
אשראי מצוין
הכנסות מצוינות
איך ההצעה האם יש משהו לשפר?
תודה רבה
משכנתא הצעה.JPG

• הוסף לסימניות
יש מה לשפר בעיקר במלצ
כמובן עם הכל תקין, וזה פתוח למו"מ עם עוד בנקים.

• הוסף לסימניות
יש מה לשפר בעיקר במלצ
כמובן עם הכל תקין, וזה פתוח למו"מ עם עוד בנקים.
לכמה עוד אפשר לשפר לדעתכם?
שים לב שזה שותפים
מחולק המשכנתא 70/30 לשותפים
75 אחוז מערך הדירה
בנק פועלים הציע

• הוסף לסימניות
מישהו??
זה מאד דחוף לי אשמח לחוות דעת

• הוסף לסימניות
תוכל להתקשר בפרטי
בשמחה !

• הוסף לסימניות
לא נכון מיד לכתוב אפשר לשפר במלצ. אם הם חייבים למשל מזרחי או פועלים. אין מה לשפר כמעט.
על סמך מה אתם אומרים אפשר לשפר. ???? יודעים על סוג ההכנסות???
אתם סתם גורמים לאנשים מפחי נפש שיכלו יותר טוב. ולא תמיד זה נכון.

• הוסף לסימניות
ההכנסות שלנו הם הרוב המכריע משכיר תלושים ועוד 8000 מכולל
אין לנו איזה עינין לבנק מסוים ככל שידוע לי (אולי אני לא יודע)
השאלה שלי האם לפנות ליועץ לבקש לשפר את ההצעה
הוא אמר לי שזה מה שהוא היה עושה לעצמו (לא שזה תמיד אומר הרבה אם בכלל...)
מה הייתם ממליצי לעשות?

• הוסף לסימניות
לדעתי טאבו משותף אין הרבה מה לשפר אולי ממש מעט - זה מתומחר גבוה יותר מידיעה
הכנסות מכולל לא יודעת כל הבנקים אבל במזרחי מתחשבים = עד 7K 90%

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

נניח ויש בבעלותי דירה בשווי מליון ש"ח, ומשכנתא קיימת ע"ס 300 אלף ש"ח. אני מעוניין להוציא משכנתא נוספת לצורך כל שהוא (נישואי ילדים \ לקנות ארטיקים \ כל סיבה אחרת) בסכום הגבוה ביותר ובריבית הנמוכה ביותר.
האפשרויות הקלאסיות שעומדות בפני הם משכנתא לשיפוץ או הלואה לכל מטרה, הבעיה היא שמדובר בריבית יותר גבוהה (ביחס למשכנתא לדיור) ואני מוגבל יחסית בגובה הסכום שאני יוכל להוציא. (והלואה לשיפוץ כאשר אני רוצה לצורך אחר - אני לא יודע כמה זה חוקי..)
על פניו עומדת בפני אפשרות נוספת - למכור את הדירה שלי ולקנות דירה אחרת באותו סכום (אולי את הדירה של השכן דלת ממול) ועכשיו אני יוכל למשכן עד %70 - 75% מערך הנכס, בריבית של משכנתא לדיור. דא עקא שהוא מאד נהנה בדירה שלו ואין לו כח לקנות ולמכור וכו', אז למה לא לקנות את הדירה שלו בחזרה? (רק חרדים יכולים לחשוב על קומבינות כאלו..)
האם זה אפשרי בצורה כלשהיא? נניח והדירה רשומה ע"ש שני בני הזוג וא' ירכוש את החלק השני או משהוא כזה? ואם אני ממש משוגע ומוצא אדם כמוני שגם הוא מעוניין באותו הדבר בדיוק, אני ימכור לו את הדירה שלי והוא ימכור את הדירה שלו ובעוד שנתיים נחליף בחזרה? (כמובן שזה מסוכן וכו') יש בעיה כל שהיא בדבר הזה? (את האמת שצריך לבדוק את זה גם מול עו"ד, איך הרשויות יסתכלו על שתי אנשים שמוכרים אחד לשני ולאחר שנתיים עושים זאת בחזרה)
יש למישהוא אולי פיתרון אחר?
@מוניטין @דג תמנון @הון ובית @בנימין - פז פיננסים @יוסף פיגה משכנתאות @מימון + @יוסי אוסטר(ראובן 23) וכל המומחים
שלום,

אני צריכה עצה טובה ממי שמבין בתחום הנדלן.

קרובת משפחה שלי רוצה לקנות דירה להשקעה. היא מסתכלת על דירות חדשות שעתידות להיבנות בפרויקט פינוי בינוי בחדרה, באזור הרכבת.
מה שהציעו לה זה לשלם עכשיו 10 אחוז, ואת כל השאר רק בזמן מסירה בעוד בערך חמש שנים. ויש פטור ממדד תשומות הבניה.

המחירים שם בערך ככה:
דירת 3 חדרים גדולה סביב 2 מיליון ש״ח.
דירת 4 חדרים סביב 2.5 מיליון ש״ח.

הקבלן אומר שיש סעיף בחוזה שנקרא הלוואת קבלן. לפי ההסבר שלו זה אומר שאם הקבלן יצטרך לקחת הלוואה בשביל הפרויקט, הוא יכול לקחת עד 50 אחוז מערך הדירה, והוא זה שמשלם את ההחזרים של ההלוואה, אבל הקונים צריכים לקחת את ההלוואה.

אני באמת לא מבינה בנושאים האלו ורוצה לשמוע מה אתם חושבים.
האם זו עסקה שנשמעת טובה?
מה היתרונות והחסרונות?
איך המחיר ביחס לשוק?
האם יש שם פוטנציאל טוב להשכרה באזור ההוא?
והאם הסעיף של הלוואת קבלן זה דבר מקובל או שצריך להיזהר ממנו?

אשמח לכל עצה והכוונה. תודה רבה מראש!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה