כללי מה דעתכם על הלוגואים??

• הוסף לסימניות
קוקה קולה

נכתב ע"י R.Design;546108:
כובעי נשים או גברים?

(לכובעי נשים יש את - HAT POINT שהלוגו שלהם מזכיר מאד את זה - בגלל הפונט, כך שמומלץ לחשוב על כך שוב).
על זה אמר המשורר:
לא דומה לא כמעט

• הוסף לסימניות
נראה לי ש2 הכי מוצלח...

וזה נכון שאם יש לחברה אחרת שיש לה סמל דומה זה לא כ"כ טוב, 4- יוצר תחושה של שפם על הH, לא זה לא עושה טוב, השאר כל אחד יש לו מה לשפר...בהצלחה.

• הוסף לסימניות
משום מה- לי זה לא נראה נשי...

• הוסף לסימניות
4, בלי ספק!! יפה מאוד!!
הייתי מצמידה יותר את האות R ל- H, בלי ליגוע בחיבור שביניהם.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שזה ממש דומה לHAT POINT גם בצבעים השקית והפרסומות שלהם זה זהב שמנת שחור... לא כמו המודעה המצורפת.
כלקוחה שלהם אני ישר חשבתי מה קרה הם משנים את הלוגו...(במבט ראשון) אז יכול להיות שחבל.

• הוסף לסימניות
לדעתי
יש המון!!!!!!
לוגואים בסגנון הזה שלוקחים שתי אותיות באנגלית ואיכשהו משלבים ביניהם

צריך לוגו שימתג את החנות כלוגו בלעדי קליט וייחודי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דויד א;547748:
לדעתי
יש המון!!!!!!
לוגואים בסגנון הזה שלוקחים שתי אותיות באנגלית ואיכשהו משלבים ביניהם

צריך לוגו שימתג את החנות כלוגו בלעדי קליט וייחודי

גם אני הקטן חושב שהם זקוקים למשהו הרבה יותר ייחודי ולא בנאלי, משהו שמסמל משהו יוקרתי ומכובד, וזה חסר בלוגו שיצרת..

לענ"ד תנסי כיוונים נוספים וחדשים של הלוגו..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה