כללי מה דעתכם על הלוגו החדש של ווינדוס?

• הוסף לסימניות
רגע לפני שהיא משיקה את חלונות 8 לקהל הרחב מיקרוסופט חושפת את הלוגו החדש שמערכת ההפעלה תקבל: כחול ומינימליסטי

לצורך העיצוב מחדש העסיקה מיקרוסופט חברת ייעוץ חיצונית שייעצה לה כיצד לגרום ללוגו להיראות יותר כמו חלון מאשר כמו דגל כפי שהיה בעבר.
ואכן הלוגו החדש נראה כמו חלון של ממש, זאת בניגוד לעיצובי הלוגו של המערכות הקודמות בהם מיקרוסופט בחרה לשלב מספר צבעים ולערוך את הלוגו כדגל מתנוסס.

“הלוגו של ווינדוס מוכר מאוד בשוק אבל עצרנו לרגע כדי לחשוב והבנו כי לבסוף הגיוני יותר שהלוגו שלנו יישקף את עקרונות עיצוב המטרו. בנוסף הרגשנו כי יש לנו גם הזדמנות להתחבר מחדש עם כמה מהמאפיינים החזקים של העיצובים הקודמים”. הסבירו במיקרוסופט.

ההשקה של מערכת ווינדוס 8 צפויה להתרחש במהלכה של שנת 2012 והיא מלווה ביחסי ציבור רבים מצד מיקרוסופט שחשפה במהלך השנה האחרונה פיצ’רים וחידושים של המערכת החדשה. הגרסה הראשונה הרשמית כאמור תוצג בברצלונה, ואז גם ניתן יהיה להתרשם ממנה לראשונה.

קבצים מצורפים

• windows-3_c.jpg
    KB 15.8 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
ההר הוליד..

בשבוע שעבר זה הודלף כבר ברשת והיה שטענו שזה נעשה בפוטשופ וזה לא הלוגו הרשמי
היום שמיקרסופט פורסם באופן רשמי את הלוגו התברר שזה כן הלוגו המחודש

קבצים מצורפים

• LonelyJames_113414611744015.jpg
    KB 29.1 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
אני דווקא אהבתי.
נראה לי שזה החברה שהחליפה הכי הרבה סגנונות של לוגו בשנות קיומה.

• הוסף לסימניות
לחברה שכבר קיים קרוב לשלש עשורים זה נשמע די סביר להחליף הלוגו במשך השנים, חברות צעירות יותר משנים את הלוגו שלהם באופן יותר תמידי

קבצים מצורפים

• 1185.winlogo-history3_13692F54.jpg
    KB 30.4 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
אני ממש לא אוהבת

• הוסף לסימניות
נחמד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלגנט;725816:
לחברה שכבר קיים קרוב לשלש עשורים זה נשמע די סביר להחליף הלוגו במשך השנים, חברות צעירות יותר משנים את הלוגו שלהם באופן יותר תמידי
רק לי נראה שהלוגו החדש מתבססס בעצם על הלוגו... הראשון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל בזנסון;725740:
לצורך העיצוב מחדש העסיקה מיקרוסופט חברת ייעוץ חיצונית שייעצה לה כיצד לגרום ללוגו להיראות יותר כמו חלון מאשר כמו דגל כפי שהיה בעבר.

פייר מורגן חזר מאושר מהפרזנטציה שנקבעה לו במייקרוסופט.
כשנכנס למשרדי חברת הייעוץ אותה הוא מנהל מזה כעשור, הוא חלף על פניה של המזכירה האישית שלו וגיחך לעומתה "יס, מגי! 3,000,000 דולר בשביל לייעץ למייקרוסופט איך לגרום ללוגו שלה להיראות יותר כמו חלון מאשר כמו דגל! לזה אני קורא עיסקה טובה! הא הא הא!"
הוא טרק את דלת חדרו, זחוח להחריד, ומגי ניחשה (נכונה) שכעת הוא פותח את מקרר האלכוהול הפרטי שלו, ושהוא ככל הנראה לא יצא משם פיכח בשעות הקרובות.

מגי, המזכירה, רתחה מזעם.
נמאס לה מזחיחות דעתו של הבוס האלכוהוליסט שלה.
היא התקשרה לאמא שלה, ובכתה לה שנמאס לה לעבוד אצל אדם כזה.
תוך כדי שיחת הטלפון, שירבטה לה מבלי משים צורות הנדסיות על הדף (היא אף פעם לא היתה חזקה בגרפיקה).
משסיימה את השיחה, הניחה שהיא כבר יכולה לסיים את יום העבודה. אין שום חשש שהבוס שלה יעזוב את חדרו בשעות הקרובות. הוא בטח כבר ישן שם שנת שיכורים עמוקה.

בחלוף מספר שעות, פייר מורגן יצא מחדרו, חליפתו מקומטת ועיניו אדומות.
כשעבר על פני השולחן האישי של מזכירתו בדרכו לחדר השירותים לשטוף פנים, הבחין בפיסת הנייר המקושקשת.

"יס! בדיוק מה שהייתי צריך!"

• הוסף לסימניות
אני נהנית מהמחמאות שאתם מחלקים (חלש וכו' ) מה נראה לכם? שחברה כ"כ גדולה עושה מעצמה צחוק והולכת לאיזה משרד פרסום קטנטן או לאיזה גרפיקאי מהשוק? כנראה שהמשרד אליו הם הולכים מבין קצת יותר מכם...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איקס עיגול;726237:
כנראה שהמשרד אליו הם הולכים מבין קצת יותר מכם...
בגדי המלך החדשים.

• הוסף לסימניות
יש רמות מסוימות בעיצוב. אבל יש שלב שאתה מגיע לאיזשהו טופ.
ואז מה שנשאר זה רק ההסברה. לדעת למכור טוב. וזה החלק הכי חשוב ושם עושים את הכסף הגדול.
זה לא שמדובר בלוגו לא טוב, או חלש. אבל חסר כאן את השוס העיצובי הגדול, שהיינו מצפים מחברה כמו ווינדאוס המשנה כל כמה שנים את הלוגו, ותמיד מנסה להישאר איכשהו הייטקי ומעניין.
זה אפילו לא קריצה לכיוון אפל. זה פשוט עוד לוגו.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שאם משהו היה מעלה כאן כזה לוגו לחוות דעת היינו קוטלים אותו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה