כללי מה דעתכם על הלוגו? (רעיון של הלקוחה)

• הוסף לסימניות
האם יש למישהו סוכנים וסוכנות מוצלחים יותר לשילוב בלוגו?

קבצים מצורפים

• רשת חדש.jpg
    1.6 MB · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
יוווווו איך יצאו הצבעים על המסך...........

• הוסף לסימניות
1. כדי שהצבעים יוצגו טוב ע"ג המסך - יש צורך להחליף פרופיל צבע לRGB
2. זה לוגו? אולי פרסום...

• הוסף לסימניות
זה סיפור..לא לוגו

• הוסף לסימניות
טוב, מה לעשות. זה מה שהלקוחה ביקשה: גוונים כחול-תכלת כתום. בתוך מסגרת, רשת וסוכנים כדי להמחיש ממש את שם החברה ומטרותיה גם למי שלא יודע לקרוא...
יש הצעות לשיפור/ייעול?
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
חוץ מהסיפור...
כשהלוגו יופיע בקטן האנשים יראו נמלים...

ואגב.
חלקו של הגרפיקאי בעיצוב הלוגו ובכלל, הוא לנסות להביא את הלקוח לכיון הגיוני.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shiran a;991412:
טוב, מה לעשות. זה מה שהלקוחה ביקשה: גוונים כחול-תכלת כתום. בתוך מסגרת, רשת וסוכנים כדי להמחיש ממש את שם החברה ומטרותיה גם למי שלא יודע לקרוא...
יש הצעות לשיפור/ייעול?
תודה מראש.

על הגוונים אף אחד כאן לא העיר.
רשת וסוכנים זה האלמנט, ועכשיו מגיע התפקיד שלך, איך לעשותך את זה נורמאלי.
חברה כאן יכולים לעזור באם תתני כיון. אני מציע כיון אחד, משהו בסגנון של מה שמצורף בתמונה, אם אני לא טועה זה מהכניסה לפייסבוק, שמראה הרבה אנשים מכל העולם מחוברים. אפשר לצייר דמות שתהיה 'סוכן' (לא שב"כ ולא סתם נערה בשופינג...) ולהכפיל אתה בשלוש ולמתוח ביניהם קוים בצורה נכונה (לא חובה לצייר, אפשר להוריד מהאינטרנט המון אייקנים של סוכן מכל הסוגים ומכל הסגנונות והכל בחינם...)
שמח לעזור, אם צריך עוד משהו - עדיף בפרטי.

(עריכה: עכשיו אני שם לב שזה גם בגוונים שביקשת...)

קבצים מצורפים

• רשת סוכנים.jpg
    KB 108.3 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
חסרים פרטים בלוגו.
הייתי מצמידה לכל סוכן גם תג עם שמו ותפקידו בחברה, את יומן הפגישות שלו ואת הסנדביץ' שאשתו הכינה לו לארוחת עשר.

;)

וברצינות, בלוגו אנחנו מבטאים בצורה סימבולית את ערכי המותג, ולא יוצרים אילוסטרציה מפורטת של הסיפור שהיה ללקוחה בראש. תפקידך כאשת המקצוע לקחת את הסיפור של הלקוחה, לפשט אותו ולנקות אותו כך שתגיעי לליבת הדברים וממנה תצרי לוגו אייקוני, ברור וזכיר.

• הוסף לסימניות
סתם דוגמא שעשיתי, אמנם בלי רשת כי זה קצת הסתבך לי ולא היה לי כח לזה... (מקווה שאת מוחלת לי;))

קבצים מצורפים

• דוגמא2.jpg
    KB 486.1 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;991548:
תפקידך כאשת המקצוע לקחת את הסיפור של הלקוחה, לפשט אותו ולנקות אותו כך שתגיעי לליבת הדברים וממנה תצרי לוגו אייקוני, ברור וזכיר.

וואו!!
הגדרה כל כך נכונה!!!
תמיד כשמגיע לקוח, יש לו תובנות מסויימות והתפקיד שלנו, לתעל ולנקות את התובנה עד שזה נהיה לוגו ולא מודעת פרסום ;)
עכשיו אני שוקל ברצינות לקנות את הספר שלך ל-כוח!!
אם אפשר פרטים בפרטי!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה